Új szakirányú képzések indulnak szeptembertől a pécsi jogi karon

júl

31.

Új szakirányú képzések indulnak szeptembertől a pécsi jogi karon

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara szeptembertől három új szakirányú továbbképzést indít, melyek innovatív megközelítéssel, a piaci igényekre szabva kínálnak fejlődési lehetőséget a jogi és egészségügyi szakemberek számára.

Jogi szakokleveles orvos és egészségügyi szakember képzés indul az Általános Orvostudományi Karral és az Egészségtudományi Karral közös együttműködésben.

Ez a képzés különleges lehetőséget kínál az orvosok és egészségügyi szakemberek számára, hogy elmélyítsék jogi ismereteiket, és szakértővé váljanak az egészségügyi jog területén. A képzés célja, hogy a résztvevők magabiztosan tudjanak navigálni a jogi szabályozások és eljárások között, valamint, hogy azonnali jogi döntéseket hozhassanak az egészségügyi intézményekben és praxisukban felmerülő kérdésekben.

További információk elérhetők: https://ajk.pte.hu/hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/jogi-szakokleveles-orvo…

Védelmi és biztonsági igazgatási szakjogász és Jogi szakokleveles védelmi és biztonsági igazgatási szaktanácsadó képzés indul szeptembertől.

Ezek a képzések átfogó ismereteket nyújtanak a védelmi és biztonsági igazgatás jogi hátteréről, a védelmi és biztonsági intézmények működéséről, valamint a különleges jogrendben alkalmazható intézkedésekről. Az itt megszerzett tudás elengedhetetlen az ügyvédek, bírók, ügyészek, valamint a Honvédelmi Minisztérium és a Védelmi Igazgatási Hivatal munkavállalói számára.
A képzések a védelmi és biztonsági igazgatással kapcsolatos szakismereteket biztosítják, különös tekintettel a különleges jogrend jogi hátterére. A hallgatók olyan tudásra tesznek szert, melyek révén szakértőként tudnak fellépni a védelmi és biztonsági intézkedések jogi kérdéseiben. A képzés során elektronikus tananyagok és hallgatóbarát képzésszervezés segíti a résztvevőket.

Bővebb információ elérhető a kar honlapján:
https://ajk.pte.hu/hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/jogi-szakokleveles-vede…
https://ajk.pte.hu/hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/vedelmi-es-biztonsagi-i…

Ne hagyja ki az egyedülálló lehetőséget! 
A jelentkezési határidő a kar minden szakirányú továbbképzésére 2024.09.15., ezért érdemes minél előbb tájékozódni és jelentkezni a https://ajk.pte.hu/hu/szakiranyu-tovabbkepzesek oldalon. 

Indítsa el karrierjét egy új irányba, és szerezzen szakértői tudást a jogi és egészségügyi, valamint a védelmi és biztonsági igazgatás területén!