Térítésmentes adatjogi képzések a pécsi jogi karon

már

11.

Térítésmentes adatjogi képzések a pécsi jogi karon

A Data-EDIH projekt keretén belül adatjogi tematikájú képzéseket indít a pécsi jogi kar!

 

Data-EDIH projekt (https://adatedih.hu/) célja, hogy támogassa a hazai kis- és középvállalkozásokat és a közszféra szereplőit digitális érettségük javításában. A projektben résztvevő szervezetek támogatása képzésekkel, tréningekkel, tanácsadási szolgáltatásokkal valósul meg. A Data-EDIH által nyújtott szolgáltatások nem ingyenesek, de térítésmentesek, mivel a projektben résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük van a felmerült költségeket az ún. de minimis vagy innovációs támogatás keret terhére elszámolni. A projekt konzorciumi formában, 9 tag közreműködésével nyújtja szolgáltatásait. A projektben való részvétel feltételeiről, a szolgáltatások megrendelésének menetéről szóló információkat itt találja meg. További információkért keresse a projektben közreműködő tanácsadókat.

A soron következő adatjogi tárgyú képzésekre az alábbiak szerint kerül sor:

Adatvagyon-hasznosítás és anonimizálás jogi keretei (Budapest)

A tréninget felnőttképzés keretében kínáljuk és a de-minimis támogatás keret terhére térítésmentesen vehető igénybe, melyekről itt tájékozódhatnak: https://adatedih.hu/de-minimis/

A szolgáltatás keretében egy előadás és tréning-jellegű elemeket is tartalmazó, részben személyes, részben online jelenléttel elvégezhető kurzust kínálunk. A tréning online része a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Moodle felületen történik, regisztráció és az ott közzétett anyagok elolvasása keretében. A személyes jelenlét a meghirdetett időpontokon történő részvétellel teljesíthető, a kb. 2x90 percnyi személyes jelenléti előadásnak része egy interaktív beszélgetés is.

A tematikáról részleteket a részletes leírásban, valamint a ezen az oldalon talál.

A tréning jelentkezési és helyszíni időpontjai:

Jelentkezni Tóth Krisztiánnak címzett e-maillel lehet (toth.krisztian@pte.hu, (30) 354 7285), aki tájékoztat a jelentkezés részletes menetéről.

Jelentkezési határidő: 2024. március 22. (péntek) 12:00 óráig. A kurzus létszáma 20 főben korlátozott.

A személyes előadás: 2024. március 25. (hétfő) 9:30-12:30, BME I. épület, Fsz. 017, BME Ipar 4.0 Technológiai Központ, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.

További információ a képzés tartalmáról: Dr. Hohmann Balázs, hohmann.balazs@ajk.pte.hu, (30) 074 6507

 

A közadat-újrahasznosítás jogi keretei (Online)

A szolgáltatás de-minimis támogatás keret terhére térítésmentesen vehető igénybe, melyekről itt tájékozódhatnak: https://adatedih.hu/de-minimis/

E workshop teljes egészében online, akár otthonról is elvégezhető. Az online tréning a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Moodle felületen történik, regisztrációt követően az ott elérhető anyagokból, workshopból és egy kb. egy órás online élő konzultációból áll.

A tematikáról részleteket a részletes leírásban, illetve ezen az oldalon talál.

Jelentkezni Tóth Krisztiánnak címzett e-maillel lehet (toth.krisztian@pte.hu), aki tájékoztat a jelentkezés részletes menetéről.

Jelentkezési határidő: 2024. március 22. (péntek) 12:00 óráig. A kurzus létszáma 20 főben korlátozott.

Az online élő konzultáció időpontja: 2024. március 27. (szerda) 13:00-14:00 (Teams)
További információ a képzés tartalmáról: Dr. Szőke Gergely László, szoke.gergely@ajk.pte.hu, (30) 179 5672

A szolgáltatások igénybevételéhez cégszerűen aláírt megrendelőlapra, a felnőttképzés esetén a résztvevővel kötött felnőttképzési szerződésre és a Moodle felületén történő regisztrációra lesz szükség, a részletes információkat a jelentkezőknek Tóth Krisztián (toth.krisztian@pte.hu) juttatja el.