Pécsi siker a II. Magyar Jogi Könyvszalonon

szep

23.

Pécsi siker a II. Magyar Jogi Könyvszalonon

A Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság a hagyományt folytatva, a nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal rendezte meg a Magyar Jogi Könyvszalont 2022. szeptember 17-én az impozáns Károlyi–Csekonics-palotában. Kedvezményes könyvvásár, könyvbemutatók, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok, díjátadók színesítették a programot.

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is itt került sor, ahol három kategóriában - az elméleti jogászoknak szóló legjobb jogtudományi szakkönyv, gyakorló jogászoknak szóló legjobb jogtudományi szakkönyvet, legjobb PhD disszertáció - hirdettek győztest a bíráló bizottságok elnökei.

 

A legjobb PhD disszertációt odaítélő bíráló bizottság elnöke Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke volt. A jelöltek között karunk adjunktusa, dr. Kis Kelemen Bence kapta meg a Magyar Jogi Könyvszalon Nagydíját „Célzott likvidálás a nemzetközi jogban különös tekintettel a fegyveres, pilóta nélküli repülőgépek alkalmazására c. értekezésével.