L'Oréal-UNESCO A Nőkért és a tudományért 2024. évi pályázat

máj

14.

L'Oréal-UNESCO A Nőkért és a tudományért 2024. évi pályázat

A L’ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága idén huszonkettedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L’ORÉAL UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2024 évre.

Az ösztöndíj célja, hogy a fiatal tudós nőket és kutató szakembereket kiemelkedő és gyakorlatba vehető tudományos eredmények elérésére sarkallja, továbbá ösztönözze és előmozdítsa a magyar nők helyzetét a tudományos és kifejezetten kutatói pályán, a legkülönbözőbb kutatási területeken. A program PhD vagy posztdoktori jelölteknek, valamit kutatást végző orvosoknak szól.

A L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj feltételrendszere

• Magyar állampolgárság, vagy

• külföldi állampolgárság esetén a pályázónak legalább 1 éve bizonyítottan magyar kutatásban kell részt venni, illetve magyarországi intézményben folytatni kutatási tevékenységet.

• A pályázaton a Magyar Köztársaság területén a felsőoktatási intézményekben, ezek kutató intézményeiben, vagy bármely kutatóhálózat intézményében dolgozó az alább megjelölt tudományterületek valamelyikén tudományos kutatással foglalkozó nők vehetnek részt:
1/ természettudományok, élettudományok
2/ anyagtudományok 
3/ formális tudományok (lásd melléklet)

A jelentkezéseket és a pályázati anyag feltöltését a következő online platformon tehetik meg: https://www.forwomeninscience.com/

További részletek >>