Gyakornoki álláslehetőség

máj

16.

Gyakornoki álláslehetőség

White Summers Caffee & James, LLP szilícium-völgyi ügyvédi iroda budapesti irodájába megbízható, kreatív, a kockázati tőke iránt érdeklődő gyakornokokat keres 2020. júliusi munkakezdéssel!

A White Summers LLP központja az USA nyugati partján, Silicon Valley-ban található, emellett irodáink vannak San Francisco-ban, New York-ban, Portland-ben és Budapesten. A budapesti irodánk elsősorban kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozik, ennek keretében hazai és külföldi kockázati tőkelapok és technológiai társaságok számára nyújt jogi tanácsadást. Érdekel a startup-ok, kockázati tőke és a technológia világa? Kíváncsi vagy arra, hogy egy ötletből hogyan lesz termék, ami eljut a vásárlókhoz? Kíváncsi vagy az új trendekre a Szilícium-völgyből? Szeretnél nem hagyományos jogi feladatokkal foglalkozni egy kreatív csapatban, ahol tényleg kíváncsiak a véleményedre?

Ha a fentiekre a válaszod igen, akkor küldd el nekünk az angol és magyar nyelvű önéletrajzodat a budapestsupport@white-summers.com e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2020. június 30.

Részletes pályázati kiírás >>