Pályázat a „A jövő vezetői” programra

szep

18.

Pályázat a „A jövő vezetői” programra

A vezetői kihívások egyre nagyobb mértékben fenntarthatósági kihívások. A vállalatoknak a rendszerszintű átmenetben olyan vezetőkre van szükségük, akik ismerik a vállalati fenntarthatóság komplex rendszerét és saját területükön ezen elvek alapján hozzák meg döntéseiket.

A BCSDH „A jövő vezetői” programja átfogó, aktuális tudással, működő üzleti megoldásokkal, színes kapcsolati hálóval teszi képessé a résztvevőket, hogy változásvezetőkké váljanak és egy új gondolkodásmóddal képesek legyenek stratégiai szinten érdemi hatást elérni a működési területükön, a vállalat szintjén és a saját életükben egyaránt.

Ki pályázhat?

Egyetemi vagy főiskolai képzésben résztvevő hallgató (a hallgatói jogviszonya legalább a következő év június 30-ig tart, nappali tagozat preferált),
Nem múlt még el 30 éves
Rendelkezik középfokú magyar és angol nyelvismerettel, mert a program nyelve magyar és angol, tolmácsolás nélkül.
Fontos: egy pályázó egy pályaművet nyújthat be

Pályázat benyújtásának határideje: 2024. október 31.

A 620.000 Ft értékű program során a nyertes diák a nemzetközi trendek mellett a fenntarthatóságot stratégiai szinten képviselő hazai- és nemzetközi vállalatok sikeres gyakorlatait és megoldásait, valamint azok vezetőit és szakembereit ismerheti meg.

További információ az ösztöndíjról: https://bcsdh.hu/szakmai-programok/a-jovo-vezetoi-program/osztondij/