Nemzetek Európája Karrierprogram

máj

22.

Nemzetek Európája Karrierprogram

2020. június 1-ig lehet jelentkezni a Nemzetek Európája Karrierprogramra.

Az Igazságügyi Minisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködésében megvalósuló 6 hónapos képzés célja, hogy Magyarország több, az európai uniós intézményeknél sikeresen pályázó és elhelyezkedő szakemberrel rendelkezzen, így növelve az európai uniós intézményeknél dolgozó, megfelelő szakpolitikai ismeretekkel rendelkező magyar szakemberek számát. A képzés rendkívül hasznos azoknak is, akik az itthoni közigazgatásban szeretnének uniós területen elhelyezkedni.

A program előadói között szerepel Trócsányi László korábbi és Varga Judit jelenlegi igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor egykori európai uniós biztos, valamint Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője is. 

A képzésen hasznos gyakorlati ismeretekre lehet szert tenni az Európai Unió  mindennapi működésével kapcsolatban. A legkorszerűbb módszertant alkalmazva felkészít az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) vizsgájára is, valamint fejleszti a szaknyelvi tudást, hogy minél jobban megnövelje az uniós intézményekbe pályázók esélyeit.

Jelentkezési határidő: 2020. június 1.

A közeli határidőre tekintettel azok is leadhatják a jelentkezést, akiknek még nem jött meg a felvételihez szükséges minden adminisztratív papírja, de már elindították azok beszerzését.

Tájékoztató

Bővebb információ és tájékoztató anyagok:

https://nemzetekeuropaja.uni-nke.hu/felveteli-jelentkezes/felveteli-jel…

https://www.facebook.com/uni.nke/videos/555406911750744/

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/videos/63478813058…;

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/varga-judit-buszke-vagyok-ra-hogy-kozosen-…