Kiváló eredményeket értek el hallgatóink a II. Országos Miskolci Jogi Disputa Versenyen

ápr

21.

Kiváló eredményeket értek el hallgatóink a II. Országos Miskolci Jogi Disputa Versenyen

Nagy örömmel számolunk be arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar nevében induló hallgatói csapatok kiváló eredményeket értek a II. Országos Miskolci Jogi Disputa Versenyen.
A versenyen az alábbi tételmondat mellett, illetve ellen kellett érvelniük, összemérve felkészültségüket, vitakészségüket a többi csapattal:
"A mesterséges intelligencia alapjaiban változtatja meg a jogászi hivatás gyakorlását."
A 30, személyesen résztvevő hallgató közül, KONTRA kategóriában I. helyezést ért el, a Bihary Csilla, Gódi Dávid és Sükösd Gergő alkotta csapat, míg PRO kategóriában II. helyezésre tettek szert Balogh Márton, Oszvald Bálint és Jávorszki Hunor Bendegúz hallgatóink.

Felkészítésüket dr. Hohmann Balázs, adjunktus kollégánk látta el. Kiváló teljesítményük által a Pécsi Tudományegyetem érte el a legjobb eredményeket a versenyen. Gratulálunk eredményeikhez és további sok sikert kívánunk számukra! Ezúton is gratulálunk a további versenyző csapatok eredményeihez és köszönjük a miskolci szervező kollégák áldozatos szakmai és szervező munkáját!
A versenyfelkészítést Karunk az Igazságügyi Minisztérium „Jogászképzés színvonalának emelését célzó programja” keretében valósította meg.

Fotó: http://megazin.uni-miskolc.hu/