Kerekasztal beszélgetés a fogyasztóvédelmi konfliktusokról

szep

07.

Kerekasztal beszélgetés a fogyasztóvédelmi konfliktusokról

Új pályán a fogyasztóvédelmi konfliktusok címmel 2023. szeptember 12-én, kedden 18 órától, online kerekasztal-beszélgetés valósul meg az Országos Mediátor Iroda szervezésében. A beszélgetés a fogyasztóvédelmi konfliktusok aktuális kérdéseit, a békéltető testületi eljárások változó szabályait és azokat a trendeket fogja körbejárni, amelyek meghatározzák a hazai fogyasztók és vállalkozások helyzetét.

A beszélgetésen előadóként vesznek részt Egyetemünk oktató és óraadó kollégái, így Dr. Csömör Magdolna, a Vodafone Magyarország szabályozási igazgatója és Hírközlési Érdekegyeztető tanács alelnöke, Dr. Ormós Zoltán, internetjogász, az E-Commerce Hungary képviselője, Farkas Rita, a Vállalkozók Országos Szövetsége Kereskedelmi Tagozatának elnöki tanácsadója és Dr. Hohmann Balázs, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi adjunktusa, a Baranya Vármegyei Békéltető Testület eljáró tagja. A beszélgetést Dr. Murányi Ildikó, az Országos Mediátor Iroda vezetője moderálja.

További információt, feliratkozási lehetőséget itt találhatnak: https://orszagosmediatoriroda.hu/fogyasztovedelmi-konfliktusok-2/
FB esemény: https://www.facebook.com/events/786736539805691
LinkedIn: https://www.linkedin.com/events/kerekasztalbesz-lget-s-jp-ly-na71041857…

A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött!