Gyakornoki távmunka álláspályázat

jún

30.

Gyakornoki távmunka álláspályázat

Ügyvédi iroda dinamikus csapata gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres.

Elvárások

Jogi egyetem, hallgatói jogviszony legalább IV. évfolyam. Word, excel, elektronikus jogtárak, egyéb software-k használata. Kiváló írásbeli, szóbeli fogalmazási képesség, kezdeményezőkészség, problémamegoldás, szorgalom, figyelmes, gyors munkavégzés, precizitás, terhelhetőség, megbízhatóság.

A munkavégzés jellege

Irányítás mellett, több jogterületen, jogi tárgyú iratok, beadványok, feladatok, levelek, ügyfél kommunikáció előkészítése. Kutatási feladatok, jogi elemzések készítése.

Amit biztosítunk

Vegyes jogterületen, akár több nyelven, magas minőségű jogi munkavégzés és gondolkodás módszertanának elsajátítása, tanulási, fejlődési gyakorlatszerzési lehetőség, megfelelés esetén ajánlólevél, referencia, óra- (havi) díjas elszámolás, hosszútávú együttműködés.

Pályázat

A/4 oldal terjedelmű, pdf csatolmányként megküldött, fényképes szakmai önéletrajzot és 6-8 soros pdf motivációs levelet, nettó óradíj igény megjelölésével a mihaly.mohacsi@kelecsenyi.com címre várjuk.

Adatvédelmi tájékoztató

A pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy pályázatában személyes adatokat közöl és küld meg a pályáztató részére. A pályázó az elküldéssel egyidejűleg kifejezetten engedélyezi, hogy a pályáztató az önéletrajzát, motivációs levelét (pályázati anyagok) és az abban található személyes adatokat legfeljebb 6 (hat) hónap időtartamban kiválasztás és ajánlat céljából tárolja, majd a határidő lejártát követően törölje. A pályázó hozzájárul, hogy személyes adatait és pályázati anyagát a pályáztató alkalmazottai, a kiválasztás céljából megismerjék. Adatvédelmi kérdésekkel összefüggésben a pályáztató képviselője jár el.