Felhívás kutatói pozíció betöltésére az emberkereskedelem elleni küzdelem tárgykörében

jan

30.

Felhívás kutatói pozíció betöltésére az emberkereskedelem elleni küzdelem tárgykörében

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, a Nemzetközi- és Európajogi Tanszék keretében működő Research Group on Combating Trafficking in Human Beings (Emberkereskedelem Elleni Küzdelem Kutatócsoport, a továbbiakban: Kutatócsoport) nemzetközi kutatócsoport kezdeményezésére pályázatot ír határozott idejű ki kutatói alkalmazásra.

A kutató feladata a részvétel a Kutatócsoport munkájában, különösen: irányított alapkutatási feladatok ellátása; tanulmányírásban való közreműködés angol nyelven; kutatási asszisztencia. 

A kutatói feladatok ellátása határozott időre, 2023. április 1-től 2023. december 31-ig szól. A kutató – megbízási szerződés alapján – összesen bruttó 900.000 Ft juttatásban részesül.

  1. Jelentkezést jogász vagy kriminológus felsőfokú végzettséggel rendelkező személy nyújthat be. 
  2. A jelentkezőnek legalább C1 szintű angol nyelvtudással kell rendelkeznie. 

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:

  • a jelentkező részletes szakmai önéletrajzát angol nyelven;
  • a jelentkező publikációs listáját
  • motivációs levelet (max. 1 oldal) angol nyelven,

A jelentkezéseket a mohay.agoston@ajk.pte.hu email címre, dr. Mohay Ágoston egyetemi docensnek, a kutatócsoport vezetőjének kell megküldeni. További információért szintén Mohay Ágoston kereshető. 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. március 1.

A kutatói megbízás a Holland Királyság budapesti nagykövetsége, Magyarország hágai nagykövetsége és a holland nemzeti rendőrség támogatásával valósul meg.