Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny 2019

okt

08.

Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny 2019

A Dr. Nagy László Alapítvány hatodik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt, amelyre október 28-ig lehet jelentkezni.

A Verseny lehetőséget biztosít joghallgatóknak arra, hogy a jogászi hivatás egyik legnagyobb kihívását jelentő területén, a jól felépített, tiszta, világos, bátor, szellemes - és jogilag is helyes - jogászi érvelésben megmutassák magukat és összemérjék tehetségüket egy szakmailag jól előkészített és lebonyolított, jelentős presztízst biztosító, ámde mégis játékos vetélkedés keretében.

A Verseny győztese lehetőséget kap arra, hogy a Bird & Bird londoni irodájában 2020 első féléve során egyhetes, míg a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Irodában kéthetes szakmai gyakorlaton vegyen részt, melynek során az iroda, illetve az Alapítvány állja londoni utazásának és szállásának költségeit. 
A Verseny első három helyezettje továbbá pénzjutalomban részesül, melynek összege az első helyezett esetében bruttó 150.000 forint, a második helyezett esetében bruttó 100.000 forint, a harmadik helyezett esetében pedig bruttó 75.000 forint.

Részletek >>
Plakát >>
Beugró feladat >>