Álláslehetőség a NAV-nál

szep

19.

Álláslehetőség a NAV-nál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága határozatlan időre szóló, adóellenőri (és egyéb más) álláshelyek betöltésére keresi - pénzügyi vagy közigazgatási (jogi) végzettséggel rendelkező - új munkatársait budapesti székhelyén, a 1144 Budapest, Gvadányi utca 69. szám alatt történő munkavégzésre.

A foglalkoztatás a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény, és a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény alapján kormánytisztviselői jogállás keretében történik.
Igazgatóságon pályakezdőként, például egy középfokú angol komplex nyelvvizsgával rendelkező „kezdő” adóellenőrnek a várható havi illetménye bruttó 386.000,- Ft, két középfokú alanyi jogon járó nyelvből szerzett komplex nyelvvizsgával már havi bruttó 409.000,- Ft. Az éves szabadság mértéke a Hivatalnál a munkaerő piaci összehasonlításokat tekintve jelentősnek számít, az első foglalkoztatási jogviszonyukat létesítők esetén is 28 nap.
Az illetmény mellett minden munkatársnak évi bruttó 200.000,- Ft cafeteria juttatás jár, negyedévente pedig az elért eredmények alapján jutalom kifizetésére nyílhat mód.
A megszerzett szakmai ismeretei bővítésére, megújítására sokszínű belső képzési rendszer kiváló lehetőséget biztosít. A munka mellett a NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságán színes és mozgalmas a közösségi élet, évente több alkalommal sport, és kulturális rendezvények kerülnek megrendezésre, ahol a kollégák tartalmas, jó hangulatú órákat tölthetnek el együtt.

Részletes pályázati felhívásokat a https://nav.gov.hu/nav/allaspalyazat oldalon érheti el.