TDK ORIENTÁCIÓS NAP – Hallgatói konferencia

TDK Orientációs nap

-

Holub József előadóterem és Faluhelyi Ferenc előadóterem

A kari hagyományokhoz híven és az új TDK-stratégiában foglaltaknak megfelelően e szemeszterben is megrendezzük a TDK orientációs napot, idén rekord létszámú résztvevővel: 63 joghallgató fogja bemutatni aktuális kutatási témáját egyenként 10–10 percben.
A hallgatói konferencia célja a diákkörben végzett kutatások műhelyeken kívüli, széleskörű kari közönség előtti prezentálása. Mindez többek között azt szolgálja, hogy a diákkörösök ne versenyhelyzetben álljanak ki először egymás és az oktatóik elé, hogy felmérjük és lássuk, ki hol tart a munkájában, és hogy a hallgatók visszajelzéseket, hasznos tanácsokat is kaphassanak, milyen irányban érdemes a kutatást folytatni, miben tudnak még fejlődni. Nem utolsó sorban bízunk abban is, hogy egyúttal motivációt is adnak társaiknak, a kar jelenlegi és leendő diákköröseinek. 

Az egész napot kitöltő, délutántól már párhuzamosan két tanteremben zajló rendezvény bármely részében várjuk az érdeklődő hallgatókat, bármely szakról, munkarendről és évfolyamról, valamint természetesen az oktató kollégákat is!

2024. április 23. (kedd)
10.30–20.00 Holub József előadóterem
16.20–20.00 Faluhelyi Ferenc előadóterem

A részletes program, az előadások beosztása elérhető itt.


Megosztás