Szakmai kirándulás az Alkotmánybíróságra
Alkotmánybíróság, Budapest

A Nemzeti Tehetség Program NTP-HHTDK-22-0019 azonosítójú pályázatának támogatásával egy napos autóbuszos kirándulást szervezünk hallgatóinknak Budapestre, az Alkotmánybíróságra. A korábbi nagy sikerű programhoz hasonlóan most is előadásokat és tájékoztatót hallgathatnak meg a résztvevők többek között a testület elnökétől és egy további alkotmánybírától, akinek akár kötetlen beszélgetés körében is feltehetik majd szakmai kérdéseiket. A csoportot körbe kalauzolják az Alkotmánybíróság épületében is. 

Indulás 7.00 körül a kar épületétől, hazaindulás 15.00-15.30 körül (a részleteket a résztvevőkkel később pontosítjuk).

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 3. (túljelentkezés esetén az űrlapot előbb lezárhatjuk!)

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet.

Az utazásra hallgatóinknak részvételi díjat nem kell fizetniük, a költségeket a pályázatból fedezzük. A busz befogadóképességére tekintettel maximum 30 hallgató vehet részt a kiránduláson. A helyeket alapvetően a jelentkezések sorrendjében töltjük be, azonban túljelentkezés esetén a diákköri tagok elsőbbséget élveznek a nem TDK-tag hallgatókkal szemben. A kimaradó hallgatók várólistára kerülnek. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Az NTP-HHTDK-22-0019 azonosítójú, a PTE ÁJK 2022/2023 tanév diákköri programjaira elnyert pályázat támogatója a Kulturális és Innovációs Minisztérium, lebonyolítója az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő.

 


Megosztás