TDK orientációs nap - középpontban a járványhelyzettel kapcsolatos jogi kérdések

A kari tudományos diákkörök immár hagyományos TDK orientációs napjai közül az idei elsőt 2021. február 3-án 14.00 órai kezdettel online formában és tematikus programmal tartjuk. A rendezvény a Covid-19 járvánnyal, annak kezelésével kapcsolatos jogi kérdéseket járja körül egy meghívott alumni diákkörös, a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.-nél jogászként dolgozó dr. Suhajda Máté és az OTDK leendő versenyzőinek közreműködésével.

BeléPTEtő Gólyatréning

A beléPTEtő - Gólyatréning egy kifejezetten jogász gólyáknak szóló program, mely során egy pár órás délutáni kikapcsolódás keretében láthattok bele igazán, hogy mi vár Rátok egyetemistaként és legfőképpen leendő jogászként. 

A gólyatréning nemcsak remek kikapcsolódást fog nyújtani Nektek, de egyben nagyon hasznos információkkal, készségfejlesztő tippekkel ismerkedhettek meg, mely tanulmányaitokban segítséget nyújthat, akár a kezdeti apró nehézségek leküzdésében egy nagyobb cél érdekében, illetve képességeitek megfelelő kibontakoztatásában.

"Mentorál-LAK" ünnepélyes megnyitója a jogi karon

Az eseményt megnyitja Dr. Mészáros Gábor, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar általános dékánhelyettese.

A megnyitón beszédet mond Visontai Kovách Dalma, a Pécsi Tudományegyetem Karrier Iroda irodavezetője, és Dr. Pál Emese, a Kar oktatómentora.

A köszöntő beszédeket követően a 2018-as PTE Hangját, Édelmann Szofit hallhatjuk énekelni.