ajk.pte.hu - legfrissebbek https://ajk.pte.hu/ Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar Mon, 20 May 2019 12:29:37 +0200 ajk.pte.hu - legfrissebbek https://ajk.pte.hu/ hu-hu Dura László Díj pályázati hirdetmény 2019. https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/dura-laszlo-dij-palyazati-hirdetmeny-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/dura-laszlo-dij-palyazati-hirdetmeny-2019 Dura László Díj pályázati hirdetmény 2019. Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura Stúdió Kft. meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2019-et.

...]]>
+2000
Lajer Ügyvédi Iroda ajánlata https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/lajer-ugyvedi-iroda-ajanlata-2019-05 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/lajer-ugyvedi-iroda-ajanlata-2019-05 Lajer Ügyvédi Iroda ajánlata Nem csak a családod és a barátaid tartanak szimpatikusnak? Okos vagy? Ambiciózus? Sprichst du Deutsch? Érdekel a gazdaság joga? Hajlandó vagy még tanulni? Akkor Téged keres a Lajer Ügyvédi Iroda!

...]]>
+2000
Pályázati felhívás – 2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/palyazati-felhivas-loreal-unesco-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/palyazati-felhivas-loreal-unesco-2019 Pályázati felhívás – 2019 L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

...]]>
+2000
Gyakornoki lehetőség https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/gyakornoki-lehetoseg-kelecsenyi-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/gyakornoki-lehetoseg-kelecsenyi-2019 Gyakornoki lehetőség Fiatalos ügyvédi iroda keres az ügyvédi hivatást választani kívánó, III-V. évfolyamos elhivatott joghallgatót otthonról, távmunkában is végezhető joggyakornoki feladatokra.

...]]>
+2000
Barsi Balázs atya előadása a pécsi jogi karon https://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/barsi-balazs-atya-eloadasa-a-pecsi-jogi-karon https://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/barsi-balazs-atya-eloadasa-a-pecsi-jogi-karon Barsi Balázs atya előadása a pécsi jogi karon A Pécsi Tudomány Egyetem Állam - és Jogtudományi Karán tartott előadást Barsi Balázs atya 2019. május 3-án.

...]]>
+2000
Szakdolgozati pályázati felhívás https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/szakdolgozati-palyazati-felhivas-mdksz-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/szakdolgozati-palyazati-felhivas-mdksz-2019 Szakdolgozati pályázati felhívás A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége pénzjutalommal díjazott pályázatot hirdet a magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói részére a dohánypiaccal kapcsolatos szakdolgozatok elkészítésére.

...]]>
+2000
Az energetikai szektor nem csak fiúknak való! - pályázati felhívás https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/az-energetikai-szektor-nem-csak-fiuknak-valo-palyazati-felhivas https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/az-energetikai-szektor-nem-csak-fiuknak-valo-palyazati-felhivas Az energetikai szektor nem csak fiúknak való! - pályázati felhívás Te is legyél részese a jövő formálásának! Dolgozz az energetika modern világában! Vegyél részt a WONY mentoring programjában és mi segítünk megismerni ezt az izgalmas iparágat és támogatjuk elhelyezkedésedet a szektorban.

...]]>
+2000