ajk.pte.hu - legfrissebbek https://ajk.pte.hu/ Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar Tue, 23 Jul 2019 11:04:52 +0200 ajk.pte.hu - legfrissebbek https://ajk.pte.hu/ hu-hu A Tanulmányi Osztály nyitva tartási ideje nyáron https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/a-tanulmanyi-osztaly-nyitva-tartasi-ideje-nyaron-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/a-tanulmanyi-osztaly-nyitva-tartasi-ideje-nyaron-2019 A Tanulmányi Osztály nyitva tartási ideje nyáron A Tanulmányi Osztály 2019. július 1. - 2018. augusztus 23. között 8:00-11:00 óráig tart nyitva.
A délutáni ügyfélszolgálat szünetel!

...]]>
+2000
Nemzetközi siker Szófiában https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/nemzetkozi-siker-szofiaban https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/nemzetkozi-siker-szofiaban Nemzetközi siker Szófiában Dr. Krausz Bernadett bírósági fogalmazó, PHD hallgatónk nemzetközi bírósági versenyen vett részt nagy sikerrel. A csapat felkészítője Dr. Kovács Bálint bíró (a képen jobbra) karunk Polgári Jogi Tanszékének óraadó oktatója.

...]]>
+2000
Egy kötet a jövő kihívásairól a bűnügyi tudományokban https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/egy-kotet-a-jovo-kihivasairol-a-bunugyi-tudomanyokban https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/egy-kotet-a-jovo-kihivasairol-a-bunugyi-tudomanyokban Egy kötet a jövő kihívásairól a bűnügyi tudományokban A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar és az MTA TK Jogtudományi Intézete a gondozásában 2019 júniusában jelent meg A bűnügyi tudományok és az informatika című tanulmánykötet karunk doktorjelöltje, Mezei Kitti szerkesztésében.

...]]>
+2000
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj rangsor https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/nemzeti-felsooktatasi-osztondij-rangsor-2019-2020 https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/nemzeti-felsooktatasi-osztondij-rangsor-2019-2020 Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj rangsor A benyújtott pályázatok alapján elkészült a kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj rangsora.

A kari fellebbezések beérkezési határideje a Tanulmányi Osztályra 2019. július 12. 12.00 óra.

...]]>
+2000
Pályázat balesetmegelőzési rövidfilm készítésére https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/palyazat-balesetmegelozesi-rovidfilm-keszitesere https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/palyazat-balesetmegelozesi-rovidfilm-keszitesere Pályázat balesetmegelőzési rövidfilm készítésére A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága filmpályázatot hirdet „Te hogyan előznéd meg?” címmel.

...]]>
+2000
Gyakornoki lehetőség az Országgyűlés Hivatalában https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/gyakornoki-lehetoseg-az-orszaggyules-hivatalaban-2019 https://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/gyakornoki-lehetoseg-az-orszaggyules-hivatalaban-2019 Gyakornoki lehetőség az Országgyűlés Hivatalában Az Országgyűlés elnöke pályázatot hirdet hazai főiskolai és egyetemi hallgatók részére "Parlamenti Gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában 2019/2020" címmel.

...]]>
+2000
Első helyezést ért el hallgatónk a Kozma Sándor emlékpályázaton https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/elso-helyezest-ert-el-hallgatonk-a-kozma-sandor-emlekpalyazaton https://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/elso-helyezest-ert-el-hallgatonk-a-kozma-sandor-emlekpalyazaton Első helyezést ért el hallgatónk a Kozma Sándor emlékpályázaton Vincze Martina, karunk végzős hallgatója első helyezést ért el pályamunkájával a Kozma Sándor emlékpályázaton. Díját az Ügyészség Napján vehette át a Legfőbb Ügyészségen.

...]]>
+2000