Konferencia-felhívás joghallgatóknak

Kategória: Rendezvények, programok
2018. April 18.

„Lépést tud-e tartani a jog a 21. század kihívásaival?” címmel rendezünk konferenciát a PTE-ÁJK joghallgatói számára 2018. május 2-án. Jelentkezési határidő: április 25.

A konferencia célja a joghallgatók tudományos diákköri munkájának elősegítése. Ennek érdekében a jelentkezők számára egyenként 10-10 perces előadások megtartására nyílik lehetőség. Az elhangzott előadások alapján készült tanulmányokat a szervezők elektronikus kötetben kívánják megjelentetni, várhatóan 2018 végén.  A résztvevőket a szekcióvezetők szakmai tanácsaikkal, a jövőre vonatkozó javaslataikkal is segítik a tanácskozás során.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők az eredeti felhívásban szereplő jelentkezési határidőt meghosszabbították, az új határidő: 2018. április 25.
Jelentkezni a felhívás végén mellékelt formula kitöltésével lehet, amelyeket a nagy.melania@ajk.pte.hu e-mail címre kell megküldeni.
A tanulmányok beküldésének határideje változatlan maradt, azonban a konferencián elhangzottak alapján május végéig még lesz mód a korrigálásukra.

A felhívás letölthető itt >>

Tájékoztatjuk a hallgatóságot, hogy ez a konferencia egy, a TDK-felkészülést is elősegítő szakmai alkalom, és nem azonos a kari OTDK-konferenciával, amelyre 2018 őszén kerül majd sor, és amelynek a kiírását hamarosan szintén közzétesszük.

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon