A Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetőjének látogatása Pécsett

Kategória: Rendezvények, programok
2014. November 03.

Bob KABA LOEMBA, a Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetője 2014. november 5-én 16:30 – 18:30 között látogatást tesz Pécsett. Ennek keretében fogadja azokat a hallgatókat vagy fiatal kutatókat, akik tájékozódni szeretnének a Francia Kormány Ösztöndíj programjáról illetve a francia felsőoktatás mesteri vagy doktori képzéseiről.

Helyszín: Pécsi Alliance Française, 7621 Pécs, Mária u. 9.

Időpontegyeztetés az alábbi címeken: bk.loemba@inst-france.hu vagy budapest@campusfrance.org.

A Magyarországi Campus France Irodának valamint a Francia Nagykövetség Ösztöndíj Irodájának a Budapesti Francia Intézet ad otthont. A francia felsőoktatást külföldön népszerűsítő nemzeti ügynökséget képviselő Magyarországi Campus France Központ célja a Franciaországban felsőfokú tanulmányokat folytatni kívánó magyar és Magyarországon tartózkodó külföldi hallgatók mobilitásának elősegítése. A Központ iránymutatást nyújt a diákoknak, és segíti őket a franciaországi tanulmányaik előkészítésében, oly módon, hogy : 

  • megadja nekik a szükséges információkat ahhoz, hogy a korábbi tanulmányaikkal összhangban egy helytálló tanulmányi tervet tudjanak kidolgozni;
  • segíti őket abban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb képzést, a sikeres franciaországi tanulmányaik érdekében;
  • tájékoztatást nyújt nekik a franciaországi diákéletről, ösztöndíjakról, és a különböző finanszírozási lehetőségekről;
  • választ ad a bennük felmerülő kérdésekre, vagy helyben, az irodában, vagy internetes honlapjának postaládáján keresztül.

Kép forrása: www.hongrie.campusfrance.org

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon