2. Könyvtári éjszaka a Tudásközpontban

Kategória: Rendezvények, programok
2014. March 27.

2. Könyvtári éjszaka a Tudásközpontban

Április 9-én szerdán  17.00- 24.00 óráig a PTE Egyetemi Könyvtár, a PTE Néprajz és Kulturális Antropológia Tanszék,  és a Csorba Győző Könyvtár szervezésében Könyvtári éjszakát szervezünk, melynek címe „Hobbitfalva – környezettudatos gondolkodás”.

Helyszíne: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/a.)

Ezen az éjszakán lehetőséget adunk egyetemi hallgatóinknak, hogy éjfélig vegyék igénybe a könyvtári szolgáltatásokat, a 2. szint olvasótermének tanulásra inspiráló csendjében készüljenek vizsgáikra.

A konferencia teremben a témával kapcsolatos rövid tudományos ismeretterjesztő előadásokat hallgathatunk egyetemünk népszerű oktatóinak előadásában.

Megismerkedünk a Hydromobillal is.

A Kötészeti Műhely maradék alapanyagokból kézműves foglalkozást tart az érdeklődőknek.

A Tudásközpont mélyföldszintjén öko-vásárteret rendezünk be, ahol egészséges, természetes alapanyagokból készült termékeket lehet kóstolgatni, vásárolni. Időnként csendes népzene szórakoztatja a vásárterezőket.

Ez a könyvtári éjszaka összekapcsolja a tudományt és az irodalmat. Szórakozunk és elgondolkodunk, miközben bejárhatjuk a könyvtár tereit, játékos irodalmi kvízjátékon vehetünk rész.

Kedvezményekkel, programokkal csalogatjuk a könyvtárba a hallgatókat, diákokat, pécsi polgárokat, gyermekeket, hogy megismerjenek, felkeressenek minket, jöjjenek vissza gyakrabban.

Program és részletek honlapunkon:

http://www.lib.pte.hu/ek/konyvtari-ejszaka-a-tudaskozpontban-2014-aprilis-9

Plakát:

http://www.lib.pte.hu/sites/docs/hobbit20140409.pdf

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
a szervezők

 

(Fotó: UNIV Pécs)

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon