Új Nemzeti Kiválóság Program 2016

Kategória: Pályázatok, karrier
2016. June 07.

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram.

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

Az intézményi ÚNKP támogatási keret két részből áll: az alap- és mester- (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatók kutatói ösztöndíjának finanszírozására tervezett ÚNKP támogatási keretből, valamint a doktori képzésben részt vevő doktoranduszok, doktorjelöltek és a 40 év alatti oktatók, kutatók (posztdoktorok) kutatói ösztöndíjának finanszírozását szolgáló ÚNKP támogatási keretből.

A pályázatok fogadása: 2016. június 10. – június 27. között.

A pályázatokat a kiírásnak megfelelően egy nyomtatott eredeti példányban és egy nem újraírható CD-n vagy DVD-n kell eljuttatni a 7622 Pécs, Vasvári u. 4. OIG Tehetséggondozási Irodának címezve elsőbbségi tértivevényes levélben. BA és MA pályázók esetén a PTE rektora, Bódis József nevét, doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok esetén a PTE EDB elnöke, Bélyácz Iván nevét tüntessék fel a borítékon.

Információkérés:

A pályázathoz kapcsolódó összes információ és dokumentáció letölthető a http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&year=2016#!DocumentBrowse oldalról Az Új Nemzeti Kiválóság Program Pályázati Dokumentációja címre kattintva.

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon