Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny 2017

Kategória: Pályázatok, karrier
2017. October 04.

A Dr. Nagy László Alapítvány negyedik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt, amelyre október 25-ig lehet jelentkezni.

A Verseny lehetőséget biztosít joghallgatóknak arra, hogy a jogászi hivatás egyik legnagyobb kihívását jelentő területén, a jól felépített, tiszta, világos, bátor, szellemes - és jogilag is helyes - jogászi érvelésben megmutassák magukat és összemérjék tehetségüket egy szakmailag jól előkészített és lebonyolított, jelentős presztízst biztosító, ámde mégis játékos vetélkedés keretében. A Verseny egyben lehetőséget teremt a 2013-ban fiatalon elhunyt zseniális ügyvéd, dr. Nagy László István emlékének ápolására a jogásztársadalomban.

A versenyt 2017. november 7-én és 8-án a Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges székhelyén (1054 Budapest, Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit Torony, 8. emelet) bonyolítják le, a döntőre és az azt megelőző „bronzmeccsre” – várhatóan nagyobb közönség előtt – a Bank Center földszintjén található konferenciateremben kerül majd sor.

Tavaly pécsi joghallgató, Priol Kinga nyerte a versenyt, idén is buzdítjuk karunk hallgatóságát, hogy induljanak a megmérettetésen!

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a letölthető versenykiírásban Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán találhatók.

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon