Diplomamentő program

Kategória: Pályázatok, karrier
2014. October 08.

Továbbra is lehet pályázni a Kormány által támogatott Diplomamentő Programra mindazoknak, akik sikeres államvizsgájukat követően a diplomájukat nyelvvizsga hiánya miatt nem szerezték meg, az év végéig folyamatosan indulnak új képzések.

A Program keretein belül jelentkezni tudnak angol, német és francia nyelvből 120, 180 valamint 240 órás képzésekre, melynek végeztével a képzésbe bekerülők államilag elismert, középfokú (B2) komplex nyelvvizsgát tehetnek 2015. december 31-ig.
Jelentkezni az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján, a www.ofa.hu-n keresztül elérhető OFATÁR rendszerben lehet.
A honlapon az egyéneknek szóló pályázati felhívás is elérhető >>

A képzésre való jelentkezést szintfelmérés követi. A program bemeneti feltétele az alapszintű nyelvismeret a tanulni kívánt nyelvből, ezt azonban nem kell nyelvvizsgával igazolni. Amennyiben a pályázó jogosulttá válik rá, a képzésben térítésmentesen vehet részt. A támogatás azonban a nyelvvizsga költségére nem terjed ki, kivéve a regisztrált álláskeresői státuszban lévőket, akiknek az első nyelvvizsga-lehetőség támogatott.

Amennyiben a regisztrációval, vagy a programmal kapcsolatban kérdésük merülne fel, úgy azt a diplomamento@ofa.hu e-mail címen tehetik fel.

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon