CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2018/2019

Kategória: Pályázatok, karrier
2018. November 20.

A 2018/2019-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségek már elérhetőek.

A Freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és főállású oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe a tavaszi félévre, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A Freemover pályázatokat a rendelkezésre álló szabad hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

CEEPUS tagországok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A jelentkezési határidő 2018. november 30.

A hazai hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívás ezen a linken érhető el:
https://tka.hu/hir/10628/irany-kozep-europa-ceepus-freemover-hallgatoi-es-oktatoi-osztondijak-20182019-tavaszi-felev.

Amennyiben bejövő hallgatót vagy oktatót fogadna CEEPUS tagországbeli intézménytől, kérem, hogy az angol nyelvű felhívást továbbítsa a lehetséges külföldi érdeklődők/küldő intézmények felé:
https://tka.hu/new/10655/ceepus-freemover-mobility-scholarships-to-hungary-in-the-summer-semester-of-the-academic-year-20182019.

A CEEPUS programról bővebb információ a fenti linkeken és a TKA honlapon található:
http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus.

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon