Jogi asszisztens pozíció Budapesten

Kategória: Pályázatok, karrier
2014. May 20.

Budapesti, belvárosi ügyvédi irodába jogi asszisztenst keresünk. A munkakör számunkra fontos, bizalmi pozíció, és hosszú távon kívánjuk betölteni.
 
Amit kínálunk:
 

 •   Folyamatos fejlődést, tanulást lehetővé tévő tradicionális értékrendű, mégis fiatalos lendületű ügyvédi iroda innovatív, újszerű munkamódszerekkel (vállalatirányítási rendszer, projektmenedzsment szemlélet)
 •   Fix, teljes munkaidejű személyi alapbér versenyképes prémium és teljesítményértékelési rendszerrel (a hibátlanul végzett feladatok, ill. az eredményesen elsajátított új ismeretek után prémium jár)
 •   Munkaeszközök (notebook, céges telefon, mobiliternet, irodai szoftverek)
 •   Rendszeres továbbképzések, tréningek, tanfolyamok a jogi tevékenység legújabb trendjeit követve
 •   Mentori rendszer (a munkáltatói jogok gyakorlóján kívül minden munkatársnak van egy mentora, aki eredményes, sikeres tevékenységét támogatja)

 

Amit elvárunk

 •   Igényes, precíz, pontos, határidőre történő és hibátlan munkavégzés elsajátításának képessége – ez egy kezdő munkavállaló esetében a tanulás iránti elkötelezettséget, odafigyelést jelenti
 •   Az ügyvédi munkával járó időnkénti stressz, monotónia, konfliktusok tűrésének képessége – az ilyen helyzetek megoldására való törekvés
 •   Reális önértékelés, a saját tudás, tapasztalat megfelelő értékelése, pozicionálása – az ismeretek bővítése és fejlesztése iránti elkötelezettség
 •   Igényes megjelenés, business like öltözködés, dress code elfogadása (elegáns, irodai viselet)
 •  Kommunikatív, nyitott, kedves stílus
 •   Teherbírás, sikerorientáltság, a munka iránti elkötelezettség és alázatJelentkezés kizárólag e-mailben, a varga.detre@varganet.com e-mail címre, dr. Varga Detre ügyvédnek címezve.

 
Fényképes önéletrajzot kérünk, egyfajta motivációs levéllel. A motivációs levélben a jelentkező ne azt írja, amit mások állásinterjúk esetére javasolnak, hanem írja le őszintén a gondolatait (összefüggő mondatokban) a következő 5 kérdésre:

1./ Hogyan képzelem azt a munkahelyet, ahol igazán sikeresnek, magabiztosnak és nyugodtnak érezném magam?

2./ Hogyan jellemezném azt a munkahelyi közvetlen felettest, aki kihozza belőlem a legjobb teljesítményt, és aki motiválni tud?

3./ Ha ügyvéd lennék, és én akarnék a legjobb ügyvédi irodává válni a piacon, milyen egyedi értéket adnék az ügyfeleimnek, hogy engem válasszanak és megtartsanak?

4./ Ha ügyfél lennék egy ügyvédi irodába, milyen értékek lennének azok, amik miatt hosszú távon egy ügyvéddel együtt dolgoznék?

5./ Milyennek tartom ma az „ügyvédi piacot”, mit gondolok általában véve az ügyvédekről, ügyvédi irodákról, az emberi kapcsolataikról, hitelességükről, általában a munkájukról?

 

Dr. Varga Detre ügyvéd

varga.detre@varganet.com

www.varganet.com

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon