VIII. ORSZÁGOS FELSŐOKTATÁSI VÉRADÓVERSENY UTOLSÓ HAJRÁJA!!!
Rendezvények, programok
  Számítunk rátok! PTE ÁJK - KTK Halasy Aula – Pécs, Rákóczi u.80. 2014.május 13. kedd 11:00-15:00h Ne feledjétek, itt vérre megy a játék!

tovább olvasom
Inter arma silent leges pályázat
Pályázatok, karrier
Pályázati felhívás   Idén száz esztendeje, hogy kitört az a háború, amely teljes egészében átrajzolta a hadviselés, és általánosságban az emberiség történetét. Az első világháború, vagy ahogy saját korában nevezték, a nagy világégés minden tekintetben újat hozott. Természetében ugyanis egy totális háborúként valósult meg, amelyben elmosódott a frontvonal és hátország közötti határ, amelyben a totális mozgósítás és a totális erőkifejtés merítette ki a világ államait és társadalmait, és amelyben a háború földön, vízen és levegőben egyaránt zajlott.

tovább olvasom
9th Batthyány Summer School
Doktori Iskola hírei
A 9th Batthyány Summer School elnevezésű nyári egyetem 2014. július 13. és 19. között Győrben kerül megrendezésre. A nyári egyetem kitűnő lehetőséget nyújt angol nyelvű előadás tartására valamint publikálásra.

tovább olvasom
Kiállítás megnyitó
Rendezvények, programok
A PTE Egyetemi Könyvtár Tóth József BTK-TTK Szakkönyvtára (Pécs, Ifjúság u. 6/a.) szeretettel meghív minden érdeklődőt, a William Butler Yeats életével és munkásságával foglalkozó kiállítás megnyitójára, amelyet 2014. május 7-én (szerda) 16:30-kor Írország budapesti nagykövete, Őexcellenciája Kevin Dowling nyit meg a Könyvtárban.

tovább olvasom
arsboni felhívás
Pályázatok, karrier
A jog világához kapcsolódóan várunk olyan legfeljebb tízezer karakter hosszúságú írásokat, melyek sikeresen ötvözik a szakmai minőséget az ismeretterjesztő újságírással. Az első 100 írást beküldő pályázók között 5db Ptk. Kommentárt, a pályázati kiírás megosztói között 5db egyéves Jogtár előfizetést sorsolunk ki.

tovább olvasom
PAB meghívó - AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI
Rendezvények, programok
A PÉCSI AKADÉMIAI BIZOTTSÁG (PAB) IX. GAZDASÁG- ÉS JOGTUDOMÁNYOK SZAKBIZOTTSÁGA BŰNÜGYI TUDOMÁNYOK MUNKABIZOTTSÁGA tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
10 év Az EU-ban konferencia meghívó
Rendezvények, programok
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2014. május 15-én Budapesten "10 év az Európai Unióban - tanulságok és új kihívások" címmel nemzetközi konferenciát szervez az Egyetem újonnan átadott Ludovika Campusán.

tovább olvasom
X. Összegyetemi Állásbörze
Kari hírek
X. PTE Karriernap és Állásbörze - Nálad a szerva! 2014. május 5-6. Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont Idén májusban immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvénye. A börze résztvevői egy helyen, egy időben 30 kiállító álláskínálatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

tovább olvasom