Szolnoki székhelyű hagyományos praxisú ügyvédi iroda megbízható ügyvédjelöltet keres
Pályázatok, karrier
Elvárások: ·  legalább Cum Laude minősítésű diploma ·  B típusú gépjárművezetői engedély ·  saját vagy hozzátartozó tulajdonában álló gépkocsi használat lehetősége ·  terhelhetőség

tovább olvasom
Gyermekhospice Hősei Hét 2014
Rendezvények, programok
Június 13-tól 20-ig a Szemem Fénye Alapítvány ismét megrendezi a Gyermekhospice Hősei Hetet. A nyolc napos színes programsorozat célja, hogy világszerte megünnepeljük a gyermekhospice szolgáltatásban részesülő kis hősöket. A figyelem középpontjába a gyermekek palliatív ellátása kerül, amely a hét minden napján, 24 órás gondoskodást jelent (24/7).

tovább olvasom
Pécsi ügyvédi iroda jogi előadót keres
Pályázatok, karrier
A Németh és Tímár Ügyvédi Iroda jogi előadó munkatársat keres pécsi irodájába.

tovább olvasom
Érdekességek a légiforgalmi kérdéskörben
Kari hírek
A légi közlekedés és ami mögötte van, a légtér szerkezete,jogi és gazdasági kérdések,infrastrukturális háttér,európai trendek, kérdések.

tovább olvasom
ARS BONI jogi folyóirat cikkíró pályázat
Pályázatok, karrier
300.000. Ft összdíjazású online cikkíró pályázatot hirdet az Ars Boni jogi folyóirat az új Jogtár és a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda támogatásával. A cikkíró pályázat célja a tudományos munka és az újságírás ötvözése.

tovább olvasom
„Legum Magister” / „Master of Laws” - A kulcs az európai jogi karrierhez
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara 2014 szeptemberében angol nyelvű mesterképzést indít. Erről beszélgetett Sági Lilla a képzés vezetőjével, Drinóczi Tímea tanárnővel.

tovább olvasom
Pályázati felhívás tudományos doktori (PhD) képzésre
Pályázatok, karrier
Az Állam - és Jogtudományi Kar a 2014-2017 közötti időszakra egyetemi diplomával (MSc, mester fokozattal) rendelkezők számára szervezett tudományos doktori (PhD.) képzést hirdet. A képzés a felsőoktatási tanulmányi pontrendszer (kreditrendszer) keretében zajlik.

tovább olvasom
Jubileumi diplomák
Kari hírek
Diplomaszerzésük jubileuma alkalmából, több mint fél évszázadon keresztül a szakmájukban végzett munkájuk, közmegbecsülésre érdemesítő tevékenységük elismeréseképpen a Pécsi Tudományegyetem Szenátusa jubileumi díszoklevelet adományozott az egyetem egykori hallgatóinak.   A jogtudományok területén diplomát szerzett hallgatókat Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora és Kecskés László, az Állam- és Jogtudományi Kar dékánja köszöntötte.  

tovább olvasom