Nagykanizsai Ügyvédi Iroda jogi diplomával rendelkező ügyvédjelöltet keres
Pályázatok, karrier
Nagykanizsai ügyvédi iroda jogi diplomával rendelkező ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
A jogi asszisztens képzettség az öt legjobban fizetett szakma között
Kari hírek
A Pénzcentrum által készített felmérés szerint a jogi kar képzési kínálatában is szereplő jogi asszisztens (jogi felsőoktatási szakképzés) képzettséget adó szakma az egyik legjobban fizetett hazánkban.

tovább olvasom
Kriminologischer Sommerkurs 2014.05.26-28.
Rendezvények, programok
Idén ötödik alkalommal a freiburgi Max-Planck Institut és a PTE Állam- és Jogtudományi Kara közösen  szervezte meg a Kriminológiai nyári egyetemet.

tovább olvasom
Ügyészségi fogalmazói állások
Pályázatok, karrier
A legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény (Üjt.) 18. §-ának (4) bekezdése, 19. §-ának (1) bekezdése és a 109. §-ának (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet ügyészségi fogalmazói álláshelyek betöltésére.

tovább olvasom
Pályázat oktatóknak a PTE Szenátusa munkáját segítő Innovációs Bizottság tagi tisztségének betöltésére
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja pályázatot hirdet a PTE Szenátusa munkáját segítő Innovációs Bizottság tagi tisztségének betöltésére 

tovább olvasom
Gál István Pakson tartott előadást a jogos védelemről
Kari hírek
A jogos védelemről tartott előadást Dr. Gál István karunk oktatója a Pakson tartott Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon. A Paksi Rendőrkapitányság a fórumra mások mellett a társszervezeteket, a járás településeinek polgármestereit, a nyugdíjas klubok, a polgárőrségek, oktatási intézmények, egyházak képviselőit hívták meg.

tovább olvasom
Társulási ügyintézői állás a Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatalban
Pályázatok, karrier
A Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatal (8360 Keszthely, Fő tér 1.) teljes munkaidőben, határozatlan időre szóló közszolgálati jogviszonyban társulási ügyintézőt keres.

tovább olvasom
Jogi asszisztens pozíció Budapesten
Pályázatok, karrier
Budapesti, belvárosi ügyvédi irodába jogi asszisztenst keresünk. A munkakör számunkra fontos, bizalmi pozíció, és hosszú távon kívánjuk betölteni.  

tovább olvasom