Campus Hungary Tájékoztató Nap
Pályázatok, karrier
A Balassi Intézet Campus Hungary Irodája tájékoztatót tart a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és felsőoktatási munkatársainak a Campus Hungary ösztöndíjakról 2014. szeptember 23-án 14.00 órakor a Rektori Hivatal Szenátusi termében (Pécs, Vasvári Pál u. 4., földszint).

tovább olvasom
PEM IX. PhD konferencia nemcsak doktoranduszoknak
Doktori Iskola hírei
A Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület országos tanácskozást szervez „A tudomány szogálatában” címmel 2014. október 29-én, Budapesten. Előadással és/vagy poszterekkel nevezhetnek többek között a jogtudományok (elmélet, jogalkotás, jogalkalmazás) területén folyó PhD-képzések résztvevői és tudományos pályára készülő egyetemisták is.

tovább olvasom
Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny
Pályázatok, karrier
A Dr. Nagy László Alapítvány versenyfelhívást tett közzé joghallgatók számára. A verseny időpontja: 2014. október 16-17., helye Budapest, jelentkezési határidő: 2014. október 6.

tovább olvasom
PTE Veni Sancte tanévnyitó szentmise
Rendezvények, programok
2014. szeptember 15-én 18.00 órakor kezdődik a Veni Sancte Szentmise a Pécsi Jézus Szíve (Pius) Templomban.

tovább olvasom
PTE ÁOK buszjárat nem csak ÁOK-soknak
Kari hírek
A 2014/2015-ös tanévtől már a PTE valamennyi hallgatója, oktatója és dolgozója igénybe veheti a tavaly indult ÁOK buszjáratot.

tovább olvasom
Meghívó a Polgári Jogi Tudományos Diákkör évkezdő ülésre
Kari hírek
A Polgári Jogi Tudományos Diákkör évkezdő ülését 2014.09.16-án 14.00-kor az Irk Albert előadóteremben tartjuk, melyre szeretettel várunk minden régi tagot és új jelentkezőt!

tovább olvasom
Pályázat államilag támogatott képzésre történő átvételre,
Pályázatok, karrier
Az Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot ír ki a tanulmányaikat 2013/2014-es tanév I. félévében vagy azt megelőzően kezdő jogász, jogi asszisztens szakos hallgatók részére.

tovább olvasom
ERASMUS+ szakmai gyakorlat
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara pályázatot ír ki a 2014/2015-ös tanévben Erasmus+ hallgatói szakmai gyakorlat mobilitási programban való részvételre

tovább olvasom