VII. Kari Könyvbemutató
Kari hírek
Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar VII. Kari Könyvbemutató 2014. június 27. (péntek) 11:00    PTE ÁJK 48-as téri épület, Rektori Tanácsterem (II. emelet)

tovább olvasom
Pannon Tudományos Nap
Doktori Iskola hírei
  FELHÍVÁS   Pannon Tudományos Nap Nagykanizsa, 2014 október 16.  

tovább olvasom
Szolnoki székhelyű hagyományos praxisú ügyvédi iroda megbízható ügyvédjelöltet keres
Pályázatok, karrier
Elvárások: ·  legalább Cum Laude minősítésű diploma ·  B típusú gépjárművezetői engedély ·  saját vagy hozzátartozó tulajdonában álló gépkocsi használat lehetősége ·  terhelhetőség

tovább olvasom
Gyermekhospice Hősei Hét 2014
Rendezvények, programok
Június 13-tól 20-ig a Szemem Fénye Alapítvány ismét megrendezi a Gyermekhospice Hősei Hetet. A nyolc napos színes programsorozat célja, hogy világszerte megünnepeljük a gyermekhospice szolgáltatásban részesülő kis hősöket. A figyelem középpontjába a gyermekek palliatív ellátása kerül, amely a hét minden napján, 24 órás gondoskodást jelent (24/7).

tovább olvasom
Pécsi ügyvédi iroda jogi előadót keres
Pályázatok, karrier
A Németh és Tímár Ügyvédi Iroda jogi előadó munkatársat keres pécsi irodájába.

tovább olvasom
Érdekességek a légiforgalmi kérdéskörben
Kari hírek
A légi közlekedés és ami mögötte van, a légtér szerkezete,jogi és gazdasági kérdések,infrastrukturális háttér,európai trendek, kérdések.

tovább olvasom
ARS BONI jogi folyóirat cikkíró pályázat
Pályázatok, karrier
300.000. Ft összdíjazású online cikkíró pályázatot hirdet az Ars Boni jogi folyóirat az új Jogtár és a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda támogatásával. A cikkíró pályázat célja a tudományos munka és az újságírás ötvözése.

tovább olvasom
„Legum Magister” / „Master of Laws” - A kulcs az európai jogi karrierhez
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara 2014 szeptemberében angol nyelvű mesterképzést indít. Erről beszélgetett Sági Lilla a képzés vezetőjével, Drinóczi Tímea tanárnővel.

tovább olvasom