arsboni felhívás
Pályázatok, karrier
A jog világához kapcsolódóan várunk olyan legfeljebb tízezer karakter hosszúságú írásokat, melyek sikeresen ötvözik a szakmai minőséget az ismeretterjesztő újságírással. Az első 100 írást beküldő pályázók között 5db Ptk. Kommentárt, a pályázati kiírás megosztói között 5db egyéves Jogtár előfizetést sorsolunk ki.

tovább olvasom
PAB meghívó - AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI
Rendezvények, programok
A PÉCSI AKADÉMIAI BIZOTTSÁG (PAB) IX. GAZDASÁG- ÉS JOGTUDOMÁNYOK SZAKBIZOTTSÁGA BŰNÜGYI TUDOMÁNYOK MUNKABIZOTTSÁGA tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
10 év Az EU-ban konferencia meghívó
Rendezvények, programok
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2014. május 15-én Budapesten "10 év az Európai Unióban - tanulságok és új kihívások" címmel nemzetközi konferenciát szervez az Egyetem újonnan átadott Ludovika Campusán.

tovább olvasom
X. Összegyetemi Állásbörze
Kari hírek
X. PTE Karriernap és Állásbörze - Nálad a szerva! 2014. május 5-6. Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont Idén májusban immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvénye. A börze résztvevői egy helyen, egy időben 30 kiállító álláskínálatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

tovább olvasom
Antall József Tudásközpont felhívása
Kari hírek
Az Antall József Tudásközpont kül- és biztonságpolitikai pályázatot hirdet Közép-Európa energiaellátásának biztonságpolitikai kihívásai témakörben. A kiírt pályázat kétfordulós. Az első, írásbeli forduló leadási határideje május 15, melynek során egy szakmai bizottság kiválasztja a beérkező pályázatok közül a legjobb hat írást. A második, szóbeli fordulóban a résztvevőknek 15 percben prezentálniuk kell munkájukat, melynek tervezett időpontja szeptember 17.

tovább olvasom
Szakirányú továbbképzések 10% kedvezménnyel
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, BUDAPESTI helyszínen is!

tovább olvasom
PTE Egyetemi Könyvtár - konferencia és kiállítás
Rendezvények, programok
„Irány Észak! Epizódok Skandinávia történetéből” címmel szervez konferenciát a PTE Egyetemi Könyvtár. Program: http://lib.pte.hu/csomag/meghivo/konferencia.pdf A konferencia helyszíne: PTE Egyetemi Könyvtár. Egyetemtörténeti Múzeum. (Pécs, Szepesy I. u. 3.) Időpontja: 2014. április 29. 11.00 – 14.00 óra A konferenciához kapcsolódik az „Irány Észak!” című Skandinávia kiállítás, melynek megnyitója a konferencia napján (2014. április 29.) 15.30-kor kezdődik, és melynek helyszíne a Klimo Könyvtár Hártyaterme

tovább olvasom
Álláslehetőség végzős jogászoknak
Kari hírek
Főként polgári jogi, munkajogi és családjogi profilú pécsi ügyvédi iroda megbízható és szorgalmas ügyvédjelöltet keres hosszútávú együttműködés céljából. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal az alábbi email címen lehet: dekany.alexandra@gmail.com Dékány Ügyvédi Iroda 7621 Pécs, Irgalmasok u. 16. I./7. tel: (30) 277 0622; 72/216-706 email: dekany.alexandra@gmail.com

tovább olvasom