ÓNSZ -Tanulmányi látogatás az Európai Unió Bíróságán
Kari hírek
Az Óriás Nándor Szakkollégium tanulmányi látogatást szervezett Luxemburgba, az Európai Unió Bíróságára 2014. november 9-12. között, Campus Hungary Ösztöndíj keretében.

tovább olvasom
I. Országos Vízgazdálkodási és Vízjogi konferencia
Rendezvények, programok
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara 2014. november 28-án megrendezi az I. Országos Vízgazdálkodási és Vízjogi konferenciát. A konferencián a Kar oktatói és az Országos Vízügyi Főigazgatóság jeles szakemberei tartanak előadásokat.

tovább olvasom
Közszolgálati és kormánytisztviselői állás jogászoknak
Pályázatok, karrier
A Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdetett meg osztályvezető és közbeszerzési referens munkakörök betöltésére. A pályázatokat a végzett jogászok mellett a jelenleg végzős hallgatók figyelmébe is ajánlják.

tovább olvasom
Alumni Akadémia előadás
Egyetemi hírek
Ötlettől a szuperprodukcióig, avagy mit jelent a média-siker címmel Máté Krisztina, televíziós újságíró (PTE Alumni, BTK 1994) tart előadást november 25-én 14.00 órától a Halasy-Nagy József Aulában.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő - rendhagyó- előadását november 20-én  Dr. Jakab Ferenc és Kemenesi András tartja „EBOLA - kérdések, válaszok, ... félelmek” címmel, ezúttal a Szentágothai Kutatóközpontban.

tovább olvasom
Mindenkép(p)en olvasunk - kiállításmegnyitó
Kultúra, közélet
A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpontban fotókiállítás nyílik 2014. november 19-én 15.00 órakor Mindenkép(p)en olvasunk címmel.

tovább olvasom
Kozma Sándor emlékpályázat
Pályázatok, karrier
Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére.

tovább olvasom
Idegen nyelvű oktatást segítő módszertani kurzusok
Egyetemi hírek
A TÁMOP-4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0010 pályázat keretében kidolgozott tananyagokhoz kapcsolódóan a "Képzők képzése" munkacsoport két, a szaktárgyak angol (ill. idegen) nyelven történő oktatását segítő módszertani kurzusára lehet jelentkezni.

tovább olvasom