Országos Budapesti Jogászbál és Praesens-díj
Kultúra, közélet
Hosszú idő után újra megrendezik az országos Budapesti Jogászbált. A nagy hagyományokra visszatekintő estélyre 2015. február 28-án kerül sor a Gundel étteremben, az itt átadásra kerülő, újonnan létrehozott Praesens-díjra február 18-ig lehet pályázatot benyújtani.

tovább olvasom
Ünnepi kötet Ádám Antal tiszteletére
Kari hírek
85. születésnapjára összeállított ünnepi tanulmánykötettel köszönti a PTE jogi kara Dr. Ádám Antal professor emeritust, nyugalmazott alkotmánybírót.

tovább olvasom
Német nyelvű Master képzés az Andrássy egyetemen
Pályázatok, karrier
A 2015/16-os tanévtől is meghirdeti német nyelvű "Master in Europäischer und Internationaler Verwaltung" képzését az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem.

tovább olvasom
NEMZETKÖZI ANGOL JOGI SZAKNYELVI NYELVVIZSGA
Kari hírek
Cambridge ILEC nemzetközi angol jogi szaknyelvi vizsgát és felkészítő kurzust hirdet a PTE ÁJK Idegen Nyelvi Lektorátus és Szaknyelvi Vizsgahely.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását február 3-án Dr. Zoboki Gábor építész tartja „Öt város - Öt hangversenyterem” - Zengó terek a világban címmel.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat a NATO Parlamenti Közgyűlés tavaszi budapesti ülésén
Pályázatok, karrier
2015. május 15-18. között Budapest ad otthont a 60. évfordulóját ünneplő NATO Parlamenti Közgyűlés (NATO PA) tavaszi ülésének, amelynek szervezésében és lebonyolításában csakúgy, mint számos szakmai programon való részvétel kapcsán kiemelt szerepet szánnak nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó, vagy rokon szakon tanuló fiataloknak.

tovább olvasom
Borjog és bormarketing 2015 konferencia a PTE ÁJK szakmai támogatásával
Rendezvények, programok
A konferencia alapvető célja, hogy felületet biztosítson a szőlő-bor ágazatot segítő véleményformáló gondolatoknak, és teret adjon a szakmát érintő érdemi kommunikációnak.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás
Pályázatok, karrier
Nemzetközi cégekkel foglalkozó budapesti ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom