Változás ETR-leállás miatt!
Kari hírek
A 2014-2015-ös tanév 1. félévére közzétett tanulmányi tájékoztatóban megjelent hallgatói vizsgajelentkezés kezdetének dátuma az ETR frissítése miatt változik. A vizsgára jelentkezés kezdetének módosított időpontja: 2014.11.17. 10:00 óra.

tovább olvasom
Református egyetemi alkalmak
Egyetemi hírek
Bibliaóra és lelki beszélgetés szerdánként a PTE Ökumenikus Egyetemi Lelkészsége szervezésében.

tovább olvasom
Felhívás karácsonyi képeslap tervezésére
Egyetemi hírek
A Pécsi Tudományegyetem hallgatói számára pályázatot ír ki karácsonyi nyomtatott és online képeslap tervezésére.

tovább olvasom
Dr. Ádám Antal előadása a PAB Tudós Klubban
Rendezvények, programok
2014. november 5-én a Pécsi Akadémiai Bizottság Tudós Klubjának meghívott előadójaként Dr. Ádám Antal, professor emeritus, az MTA doktora tart előadást Egyéni értékszemlélet és közösségi értékirányultság címmel.

tovább olvasom
A Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetőjének látogatása Pécsett
Rendezvények, programok
Bob KABA LOEMBA, a Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetője 2014. november 5-én 16:30 – 18:30 között látogatást tesz Pécsett. Ennek keretében fogadja azokat a hallgatókat vagy fiatal kutatókat, akik tájékozódni szeretnének a Francia Kormány Ösztöndíj programjáról illetve a francia felsőoktatás mesteri vagy doktori képzéseiről.

tovább olvasom
A XXXII. OTDK kari fordulójának tagozatai
Rendezvények, programok
A kari fordulót 2014. november 3-4-én bonyolítjuk le, a karon működő diákkörök szerinti tagozatokban. Az egyes tagozatok időpontjait és helyszíneit a következő összefoglaló táblázat tartalmazza.

tovább olvasom
WÜRTH ALAPÍTVÁNY pályázati felhívás
Pályázatok, karrier
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara pályázati felhívást tesz közzé a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány támogatásának elnyerésére a 2014/2015-ös tanévben. A pályázatok beérkezési határideje 2014. november 10.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását november 4-én Dr. Huszár Zoltán történész, muzeológus tartja Aktuális? Tanulságos? ─ Klebelsberg Kuno művelődés- és oktatáspolitikája  címmel.

tovább olvasom