PTE Nyitott Egyetem programajánló
Rendezvények, programok
A Nyitott Egyetem következő előadását március 3-án Dr. Visegrády Antal, a PTE ÁJK Jog-és Állambölcseleti Tanszékének egyetemi tanára tartja „Bíráskodási modellek a világ nagy jogrendszereiben” címmel.

tovább olvasom
Díjazott diákköröseink az NMHH pályázatán
Kari hírek
Tíz hallgató számára egyenként száztízezer forintos pénzjutalmat ítélt oda a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Médiatudományi Intézet által tavaly már második alkalommal meghirdetett pályázaton, amelyre hírközlési vagy médiajoggal foglalkozó diákköri dolgozatok szerzőinek jelentkezését várták. A díjazottak között van Tatay Eszter és Környei Mátyás, mindketten karunk 7. szemeszteres hallgatói, az Informatikai, Távközlési és Médiajogi Tudományos Diákkör tagjai. Elismerésben részesült konzulensük, Szőke Gergely László is.

tovább olvasom
Díszprofesszori avatás a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen
Rendezvények, programok
Dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébetnek a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem "Professor Honoris Causa" kitüntető címet adományoz.

tovább olvasom
Bírósági fogalmazói pályázatok
Pályázatok, karrier
A bíróságok felvételt hirdetnek bírósági fogalmazói álláshelyekre.

tovább olvasom
Táncoló Egyetem
Egyetemi hírek
Gyere, táncolj és hagyj nyomot! 2015. február 23-án indulnak újra a Táncoló Egyetem kurzusai.

tovább olvasom
Megjelentek a 2015/16. tanévre szóló ERASMUS+ pályázati kiírások
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara pályázatot ír ki a 2015/2016. tanévben Erasmus+ hallgatói tanulmányi, illetve hallgatói szakmai gyakorlat mobilitási programokban való részvételre.

tovább olvasom
EU-karrier előadás
Rendezvények, programok
Szeretnél Brüsszelben dolgozni? Szeretnéd tudni, milyen lehetőségeid vannak, hogyan tudsz bejutni az uniós intézményekbe? Nem tudod, hogyan jelentkezz? A Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett előadáson e kérdésekre kaphatsz választ.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás Pécsett
Pályázatok, karrier
Pécsi székhelyű, belvárosi Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltet keres, azonnali belépéssel.

tovább olvasom