Merre tart az ügyvédi pálya?
Rendezvények, programok
Orbán Miklós előadása a jogászi szakma iránt érdeklődők számára november 27-én 14.00 órától az Óriás Nándor előadóteremben.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat nemzetközi ügyvédi iroda-hálózatnál
Pályázatok, karrier
A Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda-hálózat gyakorlatot hirdet joghallgatók részére. A jelentkezés határideje 2014. december 19.

tovább olvasom
Adventi Est
Kultúra, közélet
A hagyományokhoz híven karunk tehetséges hallgatói és oktatói idén is bemutatkoznak a jótékonysági gyűjtéssel egybekötött adventi művészeti esten.

tovább olvasom
ÓNSZ -Tanulmányi látogatás az Európai Unió Bíróságán
Kari hírek
Az Óriás Nándor Szakkollégium tanulmányi látogatást szervezett Luxemburgba, az Európai Unió Bíróságára 2014. november 9-12. között, Campus Hungary Ösztöndíj keretében.

tovább olvasom
I. Országos Vízgazdálkodási és Vízjogi konferencia
Rendezvények, programok
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara 2014. november 28-án megrendezi az I. Országos Vízgazdálkodási és Vízjogi konferenciát. A konferencián a Kar oktatói és az Országos Vízügyi Főigazgatóság jeles szakemberei tartanak előadásokat.

tovább olvasom
Közszolgálati és kormánytisztviselői állás jogászoknak
Pályázatok, karrier
A Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdetett meg osztályvezető és közbeszerzési referens munkakörök betöltésére. A pályázatokat a végzett jogászok mellett a jelenleg végzős hallgatók figyelmébe is ajánlják.

tovább olvasom
Alumni Akadémia előadás
Egyetemi hírek
Ötlettől a szuperprodukcióig, avagy mit jelent a média-siker címmel Máté Krisztina, televíziós újságíró (PTE Alumni, BTK 1994) tart előadást november 25-én 14.00 órától a Halasy-Nagy József Aulában.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő - rendhagyó- előadását november 20-én  Dr. Jakab Ferenc és Kemenesi András tartja „EBOLA - kérdések, válaszok, ... félelmek” címmel, ezúttal a Szentágothai Kutatóközpontban.

tovább olvasom