Gyakornoki helyek az ÓNSZ tagjainak
Pályázatok, karrier
A bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda és az Óriás Nándor Szakkollégium szakmai együttműködési megállapodást kötött. Az együttműködés egyik legfontosabb eleme a gyakornoki program, melynek keretében az ÓNSZ hallgatói gyakornoki helyekre pályázhatnak a bpv Jádi Németh Ügyvédi Irodánál. A program hozzájárul ahhoz, hogy a szakkollégisták korszerű és magas színvonalú gyakorlati tudást is elsajátíthassanak tanulmányaik során.

tovább olvasom
Álláslehetőség ügyvédi irodában
Pályázatok, karrier
Pécsi ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Információs Hivatal - Toborzó Nap
Rendezvények, programok
Az Információs Hivatal tájékoztatót tart a Jogi Karon 2015. április 27-én (hétfő) 16.00-18.00 óra között.

tovább olvasom
Innovációs Nap a Pécsi Tudományegyetemen
Egyetemi hírek
A hagyományokhoz híven idén ismét lesz Innovációs Nap a Pécsi Tudományegyetemen. A rendezvény keretében érdekes előadásokkal, és izgalmas innovációs kiállítással várják az érdeklődőket 2015. május 4-én a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában!

tovább olvasom
Osztrák-Magyar Nyári Egyetem 2015, Szombathely
Pályázatok, karrier
A Bécsi Egyetem Európai és Összehasonlító Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetének Finnugor Tanszéke és a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi Savaria Egyetemi Központja az Osztrák–Magyar Akció Alapítvány támogatásával július 5-24. között közös nyári egyetemet szervez osztrák illetve magyar egyetemi és főiskolai hallgatók számára, akik magyar/német nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni.

tovább olvasom
Programajánló - meghívó könyvbemutatóra
Rendezvények, programok
2015. április 28-án 14.30 órai kezdettel kerül sor Budapesten az Andrássy Egyetem Tükörtermében a Magyarázat az Európai Unió közbeszerzési jogához című könyv szakmai előadással egybekötött bemutatójára.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását április 14-én Dr. Lénárd Kata pszichológus tartja „Iskolai zaklatás - A gyermekek közötti terrorizálás, megfélemlítés pszichológiája” címmel.

tovább olvasom
Jogász Napok 2015
Kari hírek
A Kar dékánja a PTE TVSZ 34. §-ának (6) bekezdése alapján - tekintettel a "Jogász-Közgazdász napok 2015" rendezvényeire - a Kar jogász szakos, valamint jogi asszisztens felsőoktatási szakképzésben résztvevő, nappali munkarendes hallgatóinak 2015. év április 13-án (hétfőn) és 14-én (kedden) 14 órától óraelmaradást engedélyezett.

tovább olvasom