20 ÉVES AZ OMBUDSMAN INTÉZMÉNYE pályázat
Pályázatok, karrier
Az alapvető jogok biztosa pályázatot hirdet felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgatók részére. A pályamunka terjedelme minimum 60 ezer karakter (1,5 szerzői ív). A pályázat benyújtásának határideje 2015. augusztus 31.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását május 5-én Dr. Sebestyén Tamás közgazdász tartja „Hálózatok gazdasága - A válságok és a gazdaság mindennapi kapcsolatainkon keresztül” címmel.

tovább olvasom
Felhívás Apáthy István-díjra
Pályázatok, karrier
A neves jogtudós, a pesti tudományegyetem hajdani rektora, az első magyar szerzői jogi törvény előterjesztője, Apáthy István (1829-1889) szellemi öröksége ápolásának jegyében a Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület pályázatot ír ki Apáthy István-díjra.

tovább olvasom
Gyakornoki helyek az ÓNSZ tagjainak
Pályázatok, karrier
A bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda és az Óriás Nándor Szakkollégium szakmai együttműködési megállapodást kötött. Az együttműködés egyik legfontosabb eleme a gyakornoki program, melynek keretében az ÓNSZ hallgatói gyakornoki helyekre pályázhatnak a bpv Jádi Németh Ügyvédi Irodánál. A program hozzájárul ahhoz, hogy a szakkollégisták korszerű és magas színvonalú gyakorlati tudást is elsajátíthassanak tanulmányaik során.

tovább olvasom
Álláslehetőség ügyvédi irodában
Pályázatok, karrier
Pécsi ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Információs Hivatal - Toborzó Nap
Rendezvények, programok
Az Információs Hivatal tájékoztatót tart a Jogi Karon 2015. április 27-én (hétfő) 16.00-18.00 óra között.

tovább olvasom
Innovációs Nap a Pécsi Tudományegyetemen
Egyetemi hírek
A hagyományokhoz híven idén ismét lesz Innovációs Nap a Pécsi Tudományegyetemen. A rendezvény keretében érdekes előadásokkal, és izgalmas innovációs kiállítással várják az érdeklődőket 2015. május 4-én a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában!

tovább olvasom
Osztrák-Magyar Nyári Egyetem 2015, Szombathely
Pályázatok, karrier
A Bécsi Egyetem Európai és Összehasonlító Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetének Finnugor Tanszéke és a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi Savaria Egyetemi Központja az Osztrák–Magyar Akció Alapítvány támogatásával július 5-24. között közös nyári egyetemet szervez osztrák illetve magyar egyetemi és főiskolai hallgatók számára, akik magyar/német nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni.

tovább olvasom