Erasmus tanulmányi pótfelhívás
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara pályázatot ír ki a 2015/2016. tanév 2. félévében Erasmus+ hallgatói tanulmányi mobilitási programban való részvételre.

tovább olvasom
Kitüntetések a karon
Kari hírek
A PTE ÁJK tanévnyitó ünnepségén a dékán „Pro Facultate Iuridico-Politica Universitatis Quinqueecclesiensis” érdemérmeket adott át, illetve bejelentette Dr. Korinek László, Dr.  Andrássy György és Dr. Visegrády Antal Professzor Urak augusztus 20. alkalmából kapott magas állami kitüntetéseit.

tovább olvasom
Rektori köszöntő
Egyetemi hírek
Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora köszönti az Egyetem elsőéves hallgatóit.

tovább olvasom
Budapesti ügyvédi iroda álláshirdetése
Pályázatok, karrier
Budapesti ügyvédi iroda keres 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező jogász kollégát. Az állás betöltéséhez elengedhetetlen a kiváló angol nyelvtudás!

tovább olvasom
Tanévkezdés, beiratkozás
Kari hírek
A tanévnyitó ünnepség  a 2015/2016. tanév I. félévére felvett hallgatóinknak 2015. szeptember 7-én 11.00 órától lesz, helyszíne a Molnár Kálmán előadóterem (földszint Aula). Az egyes tagozatokra vonatkozó beiratkozási időpontokat, és a beiratkozásra vonatkozó részletes információkat alább olvashatják. Felhívjuk a figyelmet, hogy a tanulmányok megkezdésének feltétele a beiratkozás!

tovább olvasom
Tájékoztatás az állami ösztöndíjjal támogatott képzés feltételeiről
Kari hírek
Az Oktatási Hivatalnak az állami ösztöndíjas hallgató kötelezettségeiről szóló részletes tájékoztatója letölthető itt. >>

tovább olvasom
Vízjogi szakokleveles tanácsadó szak
Kari hírek
A PTE ÁJK idén induló vízjogi szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzési szakára még  2015. augusztus 31-ig várjuk a jelentkezéseket. A szakirányú továbbképzésre való felvétel előfeltétele bármely képzési területen alapszakon szerzett oklevél. A képzési idő 4 félév, a képzés helyszíne Pécs.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás budapesti irodában
Pályázatok, karrier
A Pál és Kozma Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom