Jogászi állás Zalaegerszegen
Pályázatok, karrier
Az OTP Faktoring Zrt., az OTP Bankcsoport 3. legnagyobb leányvállalata új munkatársat keres vidéki kirendeltségére követeléskezelési jogi munkatárs pozícióba.

tovább olvasom
Kitüntetések a pedagógusnap alkalmából
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem 2015. május 30-án tartott Pedagógusnapi  Ünnepi Szenátusi Ülésén rektori dicséretben részesült a PTE ÁJK-ról Labancz Ilona operátor, Prof. Dr.Visegrády Antalt pedig Arany Katedra Díjjal tüntették ki.

tovább olvasom
Tudományos ülés a PAB Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága szervezésében
Rendezvények, programok
A Pécsi Akadémiai Bizottság IX. Gazdaság- és Jogtudomáynok Szakbizottsága Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága "A KORRUPCIÓ ELLENI KÜZDELEM LEHETŐSÉGEI" címmel tudományos ülést tart. Az ülés időpontja: 2015.  június 1.  (hétfő) 17.00 óra 

tovább olvasom
Diákigazolvány igénylés szünetelése
Egyetemi hírek
2015. június 10-29. között a Felsőoktatási Információs Rendszer (FIR) leállása miatt a diákigazolvány ügyintézés szünetel.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti álláslehetőség végzős hallgatóknak
Pályázatok, karrier
Dunaújvárosi, szinte kizárólag a polgári és gazdasági jog területén tevékenykedő ügyvédi iroda a PTE ÁJK-n végzett jogászt keres ügyvédjelölti állásra, határozatlan idejű munkaszerződéssel.

tovább olvasom
EULEX KOSOVO gyakornoki felhívás
Pályázatok, karrier
Az EU koszovói jogállamisági missziója gyakornoki felhívást tett közzé frissen végzett fiatal szakemberek részére.

tovább olvasom
A rendészet ágazat jogi-igazgatási tapasztalatai az elmúlt évek tükrében
Rendezvények, programok
A PTE ÁJK és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság konferenciájára 2015. május 29-én 10.00 órai kezdettel kerül sor a Halasy-Nagy József Aulában.

tovább olvasom
Gyakornoki program
Pályázatok, karrier
A Nestlé Hungária Kft., a Réczicza Dentons Europe LLP Ügyvédi Iroda és a Földművelésügyi Minisztérium a fiatal tehetségek érdekében közösen együttműködve létrehozott egy gyakornoki programot, amiben a jogászi munka több területét ismerhetik meg a diákok, rotációs formában. A programba 3 résztvevőt keresnek, akik 4-6 hónapot tölthetnek el az egyes állomásokon.

tovább olvasom