A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal állásajánlatai
Pályázatok, karrier
A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Főigazgatója pályázatot hirdet kormánytisztviselő felvételére Kaposváron ügyfélszolgálati ügyintéző, Pécsett engedélyügyi ügyintéző munkakörbe.

tovább olvasom
Jogász Doktoranduszok Pécsi Találkozója
Doktori Iskola hírei
2015. május 9-én "Nemzetiségek a jogállamiság jegyében - 100 év margójára" címmel konferenciát rendez a PTE ÁJK Doktori Iskolája.

tovább olvasom
20 ÉVES AZ OMBUDSMAN INTÉZMÉNYE pályázat
Pályázatok, karrier
Az alapvető jogok biztosa pályázatot hirdet felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgatók részére. A pályamunka terjedelme minimum 60 ezer karakter (1,5 szerzői ív). A pályázat benyújtásának határideje 2015. augusztus 31.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását május 5-én Dr. Sebestyén Tamás közgazdász tartja „Hálózatok gazdasága - A válságok és a gazdaság mindennapi kapcsolatainkon keresztül” címmel.

tovább olvasom
Felhívás Apáthy István-díjra
Pályázatok, karrier
A neves jogtudós, a pesti tudományegyetem hajdani rektora, az első magyar szerzői jogi törvény előterjesztője, Apáthy István (1829-1889) szellemi öröksége ápolásának jegyében a Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület pályázatot ír ki Apáthy István-díjra.

tovább olvasom
Gyakornoki helyek az ÓNSZ tagjainak
Pályázatok, karrier
A bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda és az Óriás Nándor Szakkollégium szakmai együttműködési megállapodást kötött. Az együttműködés egyik legfontosabb eleme a gyakornoki program, melynek keretében az ÓNSZ hallgatói gyakornoki helyekre pályázhatnak a bpv Jádi Németh Ügyvédi Irodánál. A program hozzájárul ahhoz, hogy a szakkollégisták korszerű és magas színvonalú gyakorlati tudást is elsajátíthassanak tanulmányaik során.

tovább olvasom
Álláslehetőség ügyvédi irodában
Pályázatok, karrier
Pécsi ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Információs Hivatal - Toborzó Nap
Rendezvények, programok
Az Információs Hivatal tájékoztatót tart a Jogi Karon 2015. április 27-én (hétfő) 16.00-18.00 óra között.

tovább olvasom