PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását november 10-én Dr. Felinger Attila  kémikus tartja „Az elválasztás művészete” címmel.

tovább olvasom
Kozma Sándor emlékpályázat
Pályázatok, karrier
Magyarország legfőbb ügyésze 2016-ra is tudományos pályázatot hirdet Kozma Sándor emlékére.

tovább olvasom
Megemlékezés a nemzeti ünnep alkalmából
Egyetemi hírek
A Pécsi Tudományegyetem az 1956. évi forradalom és szabadságharc, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából koszorúzási ünnepséget rendez.

tovább olvasom
PTE Doktorandusz Szalon - Migráns-helyzet Magyarországon
Doktori Iskola hírei
2015. október 21-én 18 órai kezdettel kerül sor a PTE Doktorandusz Szalon 2015/2016. tanév őszi szemeszterének első rendezvényére, amelynek felkért előadói Dr. Tarrósy István, a PTE külügyi igazgatója és Dr. Mohay Ágoston Csanád, a PTE ÁJK adjunktusa. Helyszín: Trafik Étterem (7622 Pécs, Perczel u. 22.)

tovább olvasom
Kari részvétel V4 nemzetközi projektben
Kari hírek
A PTE ÁJK részt vesz a „Security in V4 constitutions and political practices” elnevezésű standard grant (No. 21510444) projektben, amelyet a Visegrad Fund támogat.

tovább olvasom
Pályázati felhívás a PTE Átütő Tehetségek Ösztöndíjra
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóságának Tehetséggondozási Irodája mint az egyetem Központi Regionális Tehetségpontja a 2015/2016-os tanévre ösztöndíj pályázatot hirdet az átütő tehetségek számára, melynek keretében összesen tíz hallgató részesül ösztöndíjban a művészet, sport és a tudományok területéről. A nyertesek egyben Egyetemünk tehetségkövetei is lesznek.

tovább olvasom
Csökkentett kiszolgálás a Tanulmányi Osztályon
Kari hírek
A NEPTUN rendszerre való átállás előkészítése miatt 2015. október 12-22 között a Tanulmányi Osztály csak csökkentett létszámban tudja a hallgatókat kiszolgálni.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását október 6-án Dr. Ács Pongrác testnevelő tanár, közgazdász tartja „A mozgás a legolcsóbb gyógyszer! A fizikai inaktivitás egészségügyi költségvonzatáról” címmel.

tovább olvasom