Karunk hallgatója lett a LEXI - AI Generation a nemzetközi győztese
Kari hírek
Hét ország pályázói indultak az iLex és az IBM közösen szervezett mesterséges intelligencia programozó versenyén. Karunk hallgatója, Bárdos Kata lett a verseny győztese.

tovább olvasom
Campus Mundi ösztöndíj 2019/2020-as tanévre
Pályázatok, karrier
A Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjra vonatkozó pályázatot hirdet felsőoktatási hallgatók számára, államközi egyezmények keretében megvalósuló külföldi részképzésre, a 2019/20-as tanévre, Stipendium Hungaricum országokba.

tovább olvasom
CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2018/2019
Pályázatok, karrier
A 2018/2019-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségek már elérhetőek.

tovább olvasom
OECD Young Associates Program
Pályázatok, karrier
A párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megnyitotta a 2019-2021-es toborzási fordulóját Young Associates Program (YAP)-nak.

tovább olvasom
Felhívás nemzetközi jogi jogesetmegoldó versenyre
Kari hírek
A 2018/19. tanévben újra megrendezik az immár IX. Nemzetközi Jogi Jogesetmegoldó Versenyt, amelyre a nemzetközi jog tárgyat már teljesített, vagy azt jelenleg tanuló hallgatók jelentkezhetnek.

tovább olvasom
Pályázati lehetőség a Baker McKenzie-nél
Pályázatok, karrier
A 12 hetes nemzetközi program keretein belül a Baker McKenzie jogászaival Budapesten és európai országokban szerezhetnek tapasztalatot a frissen végzett jogászok.

tovább olvasom
Ügyvédek egykor és ma - vendégünk a Pécsi Ügyvédi Kamara Elnöke
Rendezvények, programok
2018. november 21-én 15.30 órai kezdettel a kari TDT szervezésében vendégünk lesz dr. Leposa Marianna, a Pécsi Ügyvédi Kamara elnöke.

tovább olvasom
Trócsányi László: a kormánynak fontos a vidéki jogászképzés
Kari hírek
Budapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - A kormánynak fontos, hogy erősek legyenek a vidéki állam- és jogtudományi karok - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter a nemzeti kiválósági jogászösztöndíjasok szakmai napján pénteken Budapesten.

tovább olvasom