Jelentkezés PROFEX szaknyelvi vizsgákra
Kari hírek
Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a 2016. évi PROFEX jogi- és közigazgatási szaknyelvi vizsga jelentkezési határideje 2016. március 21. 13:00 óra.

tovább olvasom
Dr. Visegrády Antal lett a Doktori Iskola vezetője
Doktori Iskola hírei
2016. március 1-től a PTE rektora Dr. Visegrády Antal egyetemi tanárt nevezte ki a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Doktori Iskolája élére.

tovább olvasom
Versenyjog Magyarországon és az EU-ban
Pályázatok, karrier
A Gazdasági Versenyhivatal "Versenyjog Magyarországon és az EU-ban" címmel ismét országos tanulmányi versenyt hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal tárgyában felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók részére.

tovább olvasom
A 65 éves Kiss Lászlót köszöntöttük
Kari hírek
2016. február 19-én a PTE Állam- és Jogtudományi Kara ünnepségen köszöntötte Dr. Kiss László egyetemi tanárt 65. születésnapja alkalmából.

tovább olvasom
Campus Mundi hallgatói pályázati kiírások
Pályázatok, karrier
A pályázat keretében felsőoktatási intézmények hallgatói külföldi részképzés, külföldi tanulmányút, szakmai gyakorlat támogatásra pályázhatnak.

tovább olvasom
Top 1+1
Kari hírek
A 2015/2016-es tanév tavaszi félévében az 6/2015. (07.15.) számú dékáni utasítás 3. § alapján az alábbi hallgatók részesülnek költségtérítési díj/önköltség  kedvezményben:

tovább olvasom
Dr. Fábián Adrián a Nyitott Egyetem következő előadója
Kari hírek
2016. március 1-jén „Bürokráciacsökkentés, avagy tényleg aktagyár-e a közigazgatás?” címmel Dr. Fábián Adrián, egyetemi docens, karunk dékánhelyettese tartja a Nyitott Egyetem következő előadását.

tovább olvasom
Borjog és bormarketing 2016
Rendezvények, programok
2016. március 3-ra konferenciára hívják a borászokat, szakújságírókat, jogászokat, kormányzati szervek képviselőit, bormarketing szakembereket és minden érdeklődőt, hogy megvitassák az aktuális borjogi kérdéseket és párbeszédet kezdeményezzenek a hazai bormarketing irányvonalairól.

tovább olvasom