Méltányossági vizsgák
Kari hírek
Méltányossági vizsgaidőpontok és helyszínek a 2015-2016 II. félévében.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás
Pályázatok, karrier
Budapesti ügyvédi iroda felsőfokú angol nyelvismerettel és legalább cum laude minősítésű jogi diplomával rendelkező ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Kormánytisztviselői állás jogásznak
Pályázatok, karrier
Az agrár-vidékfejlesztési terület , illetve a közigazgatási szektor iránt érdeklődő jogászt keresnek határozatlan idejű kormánytisztviselői státusz betöltésére. A munkavégzés helye: Budapest belvárosa.

tovább olvasom
Szóbeli felvételi vizsga a Doktori Iskolába
Doktori Iskola hírei
A PTE Állam- és Jogtudományi Kar Doktori Iskolája 2016. június 29-én tartja szóbeli felvételi vizsgáját.

tovább olvasom
Új Nemzeti Kiválóság Program 2016
Pályázatok, karrier
Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram. Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

tovább olvasom
Rangos részvétel a GASI konferenciáján
Kari hírek
Az elmúlt hétvégén Budapesten rendezték a Global Awareness Society International 25. nemzetközi konferenciáját, amelynek kiemelt felkért előadója volt Hohmann Balázs, karunk hallgatója.

tovább olvasom
A magyar családjog jelene - Weiss Emilia Emlékpályázat
Pályázatok, karrier
A HVG-ORAC Kiadó és a Családi Jog folyóirat szerkesztőbizottsága – az Alapítvány az új Polgári Törvénykönyvért támogatása mellett – tanulmányírói pályázatot ír ki Weiss Emilia emlékére egyetemi hallgatók és 35. életévüket még be nem töltött fiatal jogászok részére.

tovább olvasom
Köztársasági Ösztöndíj felhívás a 2016/2017-es tanévre
Pályázatok, karrier
Az Állam- és Jogtudományi Kar Pályázati- és Ösztöndíj Bizottsága felhívást tesz közzé Köztársasági Ösztöndíj pályázatra a 2016/2017-es tanévre.

tovább olvasom