Dr. Fábián Adrián a Nyitott Egyetem következő előadója
Kari hírek
2016. március 1-jén „Bürokráciacsökkentés, avagy tényleg aktagyár-e a közigazgatás?” címmel Dr. Fábián Adrián, egyetemi docens, karunk dékánhelyettese tartja a Nyitott Egyetem következő előadását.

tovább olvasom
Borjog és bormarketing 2016
Rendezvények, programok
2016. március 3-ra konferenciára hívják a borászokat, szakújságírókat, jogászokat, kormányzati szervek képviselőit, bormarketing szakembereket és minden érdeklődőt, hogy megvitassák az aktuális borjogi kérdéseket és párbeszédet kezdeményezzenek a hazai bormarketing irányvonalairól.

tovább olvasom
Pécsi ügyvédi iroda állásajánlata
Pályázatok, karrier
A Dr. Horváth Ágnes Ügyvédi Iroda végzős joghallgatót keres felsőfokú német nyelvtudással.

tovább olvasom
Külföldi ösztöndíj tájékoztató a Karon 2016-03-01
Pályázatok, karrier
Tájékoztató előadás az új Campus Mundi programról, az Erasmus+ pályázatokról, illetve az Európán kívüli tandíjmentes tanulmányi lehetőségekről.

tovább olvasom
Pályázati kiírás bírósági fogalmazói álláshelyekre
Pályázatok, karrier
A bíróságok felvételt hirdetnek bírósági fogalmazói álláshelyekre. A pályázatok beérkezésének határideje: 2016. március 16.

tovább olvasom
Európán kívüli tandíjmentes tanulmányi lehetőségek a PTE partneregyetemein
Pályázatok, karrier
Meghirdetésre kerültek a PTE egyetemközi szerződései által biztosított fél-, egyéves külföldi tandíjmentes tanulmányi lehetőségek. Ezúttal Campus Mundi ösztöndíjak is pályázhatók a programok lebonyolításához.

tovább olvasom
Kerekasztal beszélgetés az Országos Bírósági Hivatal és a bíróságok működéséről
Rendezvények, programok
Az OBH, a Pécsi Törvényszék és az ÁJK közös szervezésében előadásokra és kerekasztal beszélgetésre kerül sor a pécsi jogi karon az OBH elnöke, Dr. Handó Tünde részvételével 2016. február 22-én 15:00 órai kezdettel.

tovább olvasom
Erasmus+ toborzónap a Karon
Pályázatok, karrier
A Kar által szervezett Erasmus+ toborzónapon, valamint az annak keretében megrendezett tájékoztató előadáson koordinátorok, volt ösztöndíjas hallgatók adnak tájékoztatást a programról.

tovább olvasom