Kajtár István ünneplése 65. születésnapja alkalmából
Kari hírek
2016. szeptember 30-án kora délután a PTE Állam- és Jogtudományi Karán ünnepségen köszöntöttük Dr. Kajtár István professor emeritust 65. születésnapja alkalmából.

tovább olvasom
Aktuális Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat
Pályázatok, karrier
Kiírásra került az Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat!

tovább olvasom
Kari demonstrátori pályázatok
Pályázatok, karrier
A demonstrátori pályázatokat 2016. október 10-ig lehet benyújtani írásban a Tanulmányi Osztályon, mellékelve az illetékes tanszék tanszékvezetőjének véleményét is.

tovább olvasom
Kriszbacher Ildikó ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A PTE a 2016/2017-es tanévre ismét pályázatot írt ki a Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíj elnyerésére. A pályázatok beadási határideje 2016 október 10-re módosult!

tovább olvasom
Ujvári János diplomadíj-pályázat
Pályázatok, karrier
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH)  pályázatára végzős hallgatók nevezhetnek diplomamunkájukkal, amelyet a szellemitulajdon-védelem valamely kiválasztott kérdésének szentelnek, vagy választott témájuk szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait tárják fel legalább 10 oldal terjedelemben. A pályázati szándék regisztrálásának határideje: 2016. október 24.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását október 4-én Dr. Pap Norbert geográfus tartja „A Szulejmán-titkok: egy elveszett zarándokváros felfedezése ” címmel.

tovább olvasom
Kutatók Éjszakája a jogi karon
Rendezvények, programok
Ki volt valójában Hasfelmetsző Jack? A Nagy Testvér téged is figyel? Miért volt "bicskás" a főügyész? Elkerülhette volna-e a mártíromságot gróf Batthyány Lajos? Tényleg büntették az állatokat a középkorban? Mit rejt a kézírás? Hogy néz ki egy igazán régi jogszabálygyűjtemény? 2016. szeptember 30-án 18.00-22.00 óra között izgalmas, interaktív előadások és egy középiskolásoknak szóló játékos vetélkedő várják az érdeklődőket a jogi kar 48-as téri épületében.

tovább olvasom
IM Jogászösztöndíj
Pályázatok, karrier
Megjelent az Igazságügyi Minisztérium által támogatott jogászösztöndíjakról szóló pályázati felhívás a 2016-2017-es tanév első félévére vonatkozóan.

tovább olvasom