Baker & McKenzie szakmai gyakorlat joghallgatók részére
Pályázatok, karrier
A Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda-hálózat gyakorlatot hirdet joghallgatók részére. A jelentkezés határideje 2016. december 19.

tovább olvasom
DAAD információs nap 2017-2018
Pályázatok, karrier
A budapesti DAAD Központ és a Tempus Közalapítvány 2016. október 18-án (kedden) 14.00-16.00 óra között tartja német illetve magyar nyelvű tájékoztatóját a DAAD 2017-2018-as pályázati ciklusra vonatkozó ösztöndíjairól, amelyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

tovább olvasom
Tanulmányi Osztály nyitvatartása 2016. október 15-én
Kari hírek
A Tanulmányi Osztály 2016. október 15-én szombaton ügyeletet tart 8.00-11.00 óráig.

tovább olvasom
Würth Alapítvány Pályázati felhívása
Pályázatok, karrier
A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány célja, hogy anyagi támogatást nyújtson tehetséges, hátrányos helyzetben lévő, nappali tagozatos joghallgatók részére. A pályázatok beérkezési határideje: 2016. október 20.

tovább olvasom
Nemzetközi angol jogi szaknyelvi vizsga
Kari hírek
Cambridge ILEC nemzetközi angol jogi szaknyelvi vizsgát hirdet a PTE ÁJK Idegen Nyelvi Lektorátus és Szaknyelvi Vizsgahely. Jelentkezési határidő: 2016. október 25. Vizsga időpontja: 2016. december 9.

tovább olvasom
Álláslehetőségek a Külgazdasági- és Külügyminisztériumnál
Pályázatok, karrier
A Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai területre keres tehetséges, jogász végzettségű, továbbá közgazdász végzettségű vagy nemzetközi kapcsolatok szakon végzett kollégákat, amely utóbbi álláshelynél előnyt jelent, ha a pályázó jogász végzettségű vagy jelenleg jogi tanulmányokat folytat. Frissítés: Azok is pályázhatnak, akiknek már van abszolutóriuma és a záróvizsgák folyamatban vannak, valamint elég a középfokú angol nyelvtudás!

tovább olvasom
PAB meghívó - Valószínűség a tudományokban
Pályázatok, karrier
A Pécsi Akadémiai Bizottság (PAB) IX. Gazdaság- és Jogtudományok Szakbizottsága Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „Valószínűség a tudományokban” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
IM Jogtudományi Kutatási Pályázat
Pályázatok, karrier
Az Igazságügyi Minisztérium „A jogászképzés színvonalának emelését célzó programok” keretében kutatási pályázatot hirdetett azzal a céllal, hogy a kutatás eredményei ne csak a jogalkotó, hanem a jogtudományt művelők széles körének is hasznára váljanak.

tovább olvasom