Campus Mundi meghosszabbított beadási határidő!
Pályázatok, karrier
A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi külföldi részképzésre vonatkozó beadási határidőt meghosszabbította.

tovább olvasom
Irodalmi pályázat jogászoknak
Kultúra, közélet
Az Irodalmi Rádió szerkesztősége pályázatot hirdet „Az év jogász költője 2016” és „Az év jogász írója 2016” kitüntető címek megszerzéséért.

tovább olvasom
Jelentkezés PROFEX szaknyelvi vizsgákra
Kari hírek
Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a 2016. évi PROFEX jogi- és közigazgatási szaknyelvi vizsga jelentkezési határideje 2016. március 21. 13:00 óra.

tovább olvasom
Dr. Visegrády Antal lett a Doktori Iskola vezetője
Doktori Iskola hírei
2016. március 1-től a PTE rektora Dr. Visegrády Antal egyetemi tanárt nevezte ki a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Doktori Iskolája élére.

tovább olvasom
Versenyjog Magyarországon és az EU-ban
Pályázatok, karrier
A Gazdasági Versenyhivatal "Versenyjog Magyarországon és az EU-ban" címmel ismét országos tanulmányi versenyt hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal tárgyában felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók részére.

tovább olvasom
A 65 éves Kiss Lászlót köszöntöttük
Kari hírek
2016. február 19-én a PTE Állam- és Jogtudományi Kara ünnepségen köszöntötte Dr. Kiss László egyetemi tanárt 65. születésnapja alkalmából.

tovább olvasom
Campus Mundi hallgatói pályázati kiírások
Pályázatok, karrier
A pályázat keretében felsőoktatási intézmények hallgatói külföldi részképzés, külföldi tanulmányút, szakmai gyakorlat támogatásra pályázhatnak.

tovább olvasom
Top 1+1
Kari hírek
A 2015/2016-es tanév tavaszi félévében az 6/2015. (07.15.) számú dékáni utasítás 3. § alapján az alábbi hallgatók részesülnek költségtérítési díj/önköltség  kedvezményben:

tovább olvasom