Pályázat „Versenyjog Magyarországon és az EU-ban” címmel
Pályázatok, karrier
A Gazdasági Versenyhivatal immár tizennyolcadik alkalommal hirdeti meg tanulmányi versenyét nappali tagozatos alapképzésben (osztatlan képzés, BSc/BA) valamint mesterképzésben (MSc/MA) résztvevő  hallgatók részére.

tovább olvasom
Kerekasztal-beszélgetés az OBH elnökével
Rendezvények, programok
2017. február 22-én (szerda) a karra látogat Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, aki 15.00 órától a Kari Tanácsteremben kerekasztal-beszélgetésen ad tájékoztatást a bíróságokat érintő aktuális kérdésekről.

tovább olvasom
Erasmus+ információs nap
Pályázatok, karrier
Az Erasmus+ hallgatói ösztöndíj-pályázatokkal kapcsolatosan a PTE ÁJK és KTK közös információs napot szervez 2017. március 01-én 9:00 és 15:00 között.

tovább olvasom
Birtokvédelmi konferencia
Rendezvények, programok
Hatékonyság és jogbiztonság a birtokvédelmi eljárásban címmel rendeznek tudományos ülést a karon 2017. február 24-én 13:30-órai kezdettel, az Igazságügyi Minisztérium Oktatásfejlesztési és Kutatástámogatási programja keretében.

tovább olvasom
Tárgyfelvételi időszak meghosszabbítása a levelező munkarenden
Kari hírek
Értesítjük a levelező munkarendű jogász szakos hallgatóinkat, hogy a Neptun rendszer időszakos akadozása miatt a tárgyfelvételi időszakot 2017. február 20. 16.00 óráig meghosszabbítjuk.

tovább olvasom
Campus Mundi információs nap
Pályázatok, karrier
A Campus Mundi ösztöndíj-pályázatokkal kapcsolatosan a PTE és a Tempus Közalapítvány információs napot szervez 2017. február 22-én a BTK aulájában.

tovább olvasom
Gyakornoki álláslehetőség
Pályázatok, karrier
A Baker McKenzie gyakornokot keres budapesti irodájának vitarendezési csoportjába.

tovább olvasom
Pécsi joghallgató nyerte az idei Praesens-díjat
Kari hírek
Biró Zsófia, karunk végzős hallgatója nyerte el idén a III. Praesens-díjat, amelyet a Budapesti Jogászbál alkalmával vehetett át az elmúlt szombaton.

tovább olvasom