Álláslehetőségek a Külgazdasági- és Külügyminisztériumnál
Pályázatok, karrier
A Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai területre keres tehetséges, jogász végzettségű, továbbá közgazdász végzettségű vagy nemzetközi kapcsolatok szakon végzett kollégákat, amely utóbbi álláshelynél előnyt jelent, ha a pályázó jogász végzettségű vagy jelenleg jogi tanulmányokat folytat. Frissítés: Azok is pályázhatnak, akiknek már van abszolutóriuma és a záróvizsgák folyamatban vannak, valamint elég a középfokú angol nyelvtudás!

tovább olvasom
PAB meghívó - Valószínűség a tudományokban
Pályázatok, karrier
A Pécsi Akadémiai Bizottság (PAB) IX. Gazdaság- és Jogtudományok Szakbizottsága Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „Valószínűség a tudományokban” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
IM Jogtudományi Kutatási Pályázat
Pályázatok, karrier
Az Igazságügyi Minisztérium „A jogászképzés színvonalának emelését célzó programok” keretében kutatási pályázatot hirdetett azzal a céllal, hogy a kutatás eredményei ne csak a jogalkotó, hanem a jogtudományt művelők széles körének is hasznára váljanak.

tovább olvasom
Kajtár István ünneplése 65. születésnapja alkalmából
Kari hírek
2016. szeptember 30-án kora délután a PTE Állam- és Jogtudományi Karán ünnepségen köszöntöttük Dr. Kajtár István professor emeritust 65. születésnapja alkalmából.

tovább olvasom
Aktuális Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat
Pályázatok, karrier
Kiírásra került az Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat!

tovább olvasom
Kari demonstrátori pályázatok
Pályázatok, karrier
A demonstrátori pályázatokat 2016. október 10-ig lehet benyújtani írásban a Tanulmányi Osztályon, mellékelve az illetékes tanszék tanszékvezetőjének véleményét is.

tovább olvasom
Kriszbacher Ildikó ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A PTE a 2016/2017-es tanévre ismét pályázatot írt ki a Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíj elnyerésére. A pályázatok beadási határideje 2016 október 10-re módosult!

tovább olvasom
Ujvári János diplomadíj-pályázat
Pályázatok, karrier
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH)  pályázatára végzős hallgatók nevezhetnek diplomamunkájukkal, amelyet a szellemitulajdon-védelem valamely kiválasztott kérdésének szentelnek, vagy választott témájuk szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait tárják fel legalább 10 oldal terjedelemben. A pályázati szándék regisztrálásának határideje: 2016. október 24.

tovább olvasom