Ügyvédjelölti és jogi asszisztensi állás Budapesten
Pályázatok, karrier
Elsősorban gazdasági joggal foglalkozó budapesti ügyvédi iroda keres ügyvédjelöltet és jogi asszisztenst.

tovább olvasom
Megjelentek a legújabb Campus Mundi pályázatok
Pályázatok, karrier
A következő határidő külföldi részképzés esetében 2017. február 15., míg külföldi szakmai gyakorlatra február 28.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában
Pályázatok, karrier
Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 2017-re is hirdet szakmai gyakorlatot legalább harmadéves, az alapjogi-alapjogvédelmi terület iránt érdeklődő hallgatók számára; a lehetőség a megkötött együttműködési megállapodás értelmében a pécsi joghallgatók előtt is nyitva áll. Jelentkezni 2017. január 20-ig lehet.

tovább olvasom
Ismét joghallgatók a PTE tehetségkövetei között
Kari hírek
December elsején adták át a Pécsi Tudományegyetemen az Átütő Tehetség és a Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjakat, továbbá a SZINAPSZIS hallgatói mentor elismeréseket, amelyek elnyerői között idén is ott van karunk számos hallgatója.

tovább olvasom
Visegrádi Ösztöndíjak
Pályázatok, karrier
A Visegrad Scholarship Program – VSP magiszteri, doktorandusz és más posztgraduális képzésekre kiírt aktuális felhívásaira (posztmagiszteri tanulmányi, vagy kutatási projektek) 2017. január 31-i határidővel lehet pályázni.

tovább olvasom
Szakirányú továbbképzések keresztféléves indítással
Kari hírek
A PTE ÁJK egyes népszerű szakirányú továbbképzéseit 2017. márciusi kezdéssel, keresztfélévben is indítja. A jelentkezési határidő: 2017. február 28.

tovább olvasom
Rend- és katasztrófavédelmi konferencia az ÁJK-n
Rendezvények, programok
Második alkalommal került sor a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Karunk közös szervezésében rend- és katasztrófavédelmi konferenciára, idén "Rendvédelmi és katasztrófavédelmi - jogi és igazgatási - kihívások és válaszok az elmúlt időszak tapasztalatai tükrében" címmel.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását december 6-án Dr. Timár Katalin kurátor, művészettörténész tartja „Amit pénzért csinálunk: a kortárs képzőművészet és a munka” címmel.

tovább olvasom