Würth Alapítvány Pályázati felhívása
Pályázatok, karrier
A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány célja, hogy anyagi támogatást nyújtson tehetséges, hátrányos helyzetben lévő, nappali tagozatos joghallgatók részére. A pályázatok beérkezési határideje: 2016. október 20.

tovább olvasom
Nemzetközi angol jogi szaknyelvi vizsga
Kari hírek
Cambridge ILEC nemzetközi angol jogi szaknyelvi vizsgát hirdet a PTE ÁJK Idegen Nyelvi Lektorátus és Szaknyelvi Vizsgahely. Jelentkezési határidő: 2016. október 25. Vizsga időpontja: 2016. december 9.

tovább olvasom
Álláslehetőségek a Külgazdasági- és Külügyminisztériumnál
Pályázatok, karrier
A Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai területre keres tehetséges, jogász végzettségű, továbbá közgazdász végzettségű vagy nemzetközi kapcsolatok szakon végzett kollégákat, amely utóbbi álláshelynél előnyt jelent, ha a pályázó jogász végzettségű vagy jelenleg jogi tanulmányokat folytat. Frissítés: Azok is pályázhatnak, akiknek már van abszolutóriuma és a záróvizsgák folyamatban vannak, valamint elég a középfokú angol nyelvtudás!

tovább olvasom
PAB meghívó - Valószínűség a tudományokban
Pályázatok, karrier
A Pécsi Akadémiai Bizottság (PAB) IX. Gazdaság- és Jogtudományok Szakbizottsága Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „Valószínűség a tudományokban” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
IM Jogtudományi Kutatási Pályázat
Pályázatok, karrier
Az Igazságügyi Minisztérium „A jogászképzés színvonalának emelését célzó programok” keretében kutatási pályázatot hirdetett azzal a céllal, hogy a kutatás eredményei ne csak a jogalkotó, hanem a jogtudományt művelők széles körének is hasznára váljanak.

tovább olvasom
Kajtár István ünneplése 65. születésnapja alkalmából
Kari hírek
2016. szeptember 30-án kora délután a PTE Állam- és Jogtudományi Karán ünnepségen köszöntöttük Dr. Kajtár István professor emeritust 65. születésnapja alkalmából.

tovább olvasom
Aktuális Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat
Pályázatok, karrier
Kiírásra került az Erasmus+ személyzet mobilitási pályázat!

tovább olvasom
Kari demonstrátori pályázatok
Pályázatok, karrier
A demonstrátori pályázatokat 2016. október 10-ig lehet benyújtani írásban a Tanulmányi Osztályon, mellékelve az illetékes tanszék tanszékvezetőjének véleményét is.

tovább olvasom