Emlékkonferencia a pécsi Jogi Karon
Rendezvények, programok
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi- és Európajogi Tanszéke, valamit Jogtörténeti Tanszéke emlékkonferenciát szervez Herczegh Géza nemzetközi jogász születése 90. évfordulójának tiszteletére 2018. október 19-én, Pécsett.

tovább olvasom
Jean Pictet Competition – részvételi felhívás
Pályázatok, karrier
Nemzetközi jogi jogesetmegoldó és perbeszédversenyen szerezhet tapasztalatot az, aki jelentkezik a pécsi Jogi Kar csapatába.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadásai szeptember 25-én: Dr. Erdős Katain „Vállalkozó kutató – Álom vagy rémálom?”  és Dr. Bedő Zsolt „Jöhet a PTE-ről a következő Facebook?”

tovább olvasom
Demonstrátori pályázati kiírás
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara felhívást tesz közzé demonstrátori pályázat benyújtására a  2018/2019-es tanévre. A jelentkezéseket  2018. október 12-ig lehet beadni írásban a Tanulmányi Osztályon.

tovább olvasom
Felhívás Nemzetközi Médiajogi Perbeszédversenyre
Pályázatok, karrier
Karunk nevezni kíván a 2018-2019 Monroe E. Price Media Law Moot Court Médiajogi Perbeszédversenyen, amelyen a Kart egy maximum 6 fő csapat képviselheti. A csapatba a jelentkezési határidő: 2018. szeptember 24.

tovább olvasom
Idén is Kutatók Éjszakája
Rendezvények, programok
2018. szeptember 28-án 17.00-23.00 óra között ismét izgalmas, interaktív előadások várják a bűnügyek, a kibertér, netán a Star Wars világának jogi problémái, vagy a középkori jog rejtelmei iránt érdeklődőket a jogi kar 48-as téri épületében. Aki időben regisztrál, a nemrég átadott, exkluzív középkori tanteremben is hallgathat előadást!

tovább olvasom
Dr. Bárczi Zoltán EU Közösségi Jog Alapítvány pályázati felhívása
Pályázatok, karrier
A Dr. Bárczi Zoltán EU Közösségi Jog Alapítvány pályázatot hirdet uniós jogi témájú tanulmányok elkészítésére.

tovább olvasom
Elhunyt dr. Gyurkóné Bohuss Sarolta (1940 – 2018)
Kari hírek
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2018. szeptember 12.-én, életének 78. évében elhunyt dr. Gyurkóné Bohuss Sarolta, a PTE Állam- és Jogtudományi Kar nyugdíjas oktatója.

tovább olvasom