Karunk egyetemi tanára rangos kitüntetésben részesült
Kari hírek
Dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébetet, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi tanárát, Nemzetiségi Ombudsmanhelyettest, az Európa Tanács nemzetközi szakértőjét kiemelkedő színvonalú szakmai munkája és hazai, illetve nemzetközi oktatói tevékenysége elismeréseként az Igazságügyi Miniszter Moór Gyula-díjjal tüntette ki.

tovább olvasom
Álláslehetőség – British American Tobacco
Pályázatok, karrier
A British American Tobacco Hungary HR adminisztrátor munkakörbe, határozott időre munkatársat keres.

tovább olvasom
XXVII. JOGI BESZÉLGETÉSEK
Rendezvények, programok
2019.március 21-én és 22-én a Kaposvári Városháza Dísztermében „JOGÁLLAM-JÓ ÁLLAM” címmel rendezik meg a XXVII. Jogi beszélgetések programot.

tovább olvasom
Videópályázat indul a Víz Világnapjára!
Pályázatok, karrier
Pályázz Te is a pénzdíjakért! A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére.

tovább olvasom
Gyászhír
Kari hírek
Ezúton értesítjük Önöket, hogy Karunk oktatója, Dr. Tamás Lajos c. egyetemi tanár úr méltósággal viselt, hosszan tartó betegség következtében, 80. életévében elhunyt.

tovább olvasom
IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok hivatalos listája
Kari hírek
Ezúton tesszük közzé az IM Nemzeti Kiválósági és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjasok hivatalos (végleges) listáját, a 2018/2019-es tanév II. félévére vonatkozóan.

tovább olvasom
Könyvbemutató az MTA Székházban
Rendezvények, programok
Karunk dékánhelyettesének Dr. Mészáros Gábornak megjelent monográfiája kerül bemutatásra 2019. március 11-én 17 órakor. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

tovább olvasom
Kiberbiztonság jogi kihívásaira is felkészítjük hallgatóinkat
Rendezvények, programok
2019. február 27-én „Kiberbiztonsági fenyegetettség Európában” című program került megrendezésre a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban, amelynek meghívott előadói voltak dr. Nagy Zoltán PTE ÁJK Büntetőjogi Tanszék egyetemi docense, NKE RTK Kiberbűnözés Elleni Tanszékének vezetője és dr. Bencsik Balázs Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója, aki karunk volt hallgatója.

tovább olvasom