A pécsi jogászképzés történetének szakaszai és íve
Rendezvények, programok
A fenti címmel Dr. Kecskés László egyetemi tanár, akadémikus tartja a Nyitott Egyetem következő előadását szeptember 12-én.

tovább olvasom
Model ASEM pályázat
Pályázatok, karrier
Az Ázsia- Európa Találkozó (ASEM) 30 európai és 21 ázsiai országot, illetve az Európai Uniót tömörítő szervezet 8. alkalommal hirdeti meg a Model ASEM pályázatot, amelynek célja, hogy egyetemi hallgatók betekintést nyerjenek a nemzetközi diplomáciai tárgyalások világába.

tovább olvasom
Elhunyt Dr. Lábady Tamás
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának kollektívája mély megrendüléssel tudatja, hogy Dr. Lábady Tamás, az Alkotmánybíróság volt tagja, helyettes elnöke, a Pécsi Ítélőtábla egykori elnöke, a polgári jogtudomány kiemelkedő képviselője, címzetes egyetemi tanár, Karunk volt hallgatója és oktatója 2017. augusztus 11-én, életének 73. évében elhunyt.

tovább olvasom
Pótfelvételi 2017
Kari hírek
Az Állam- és Jogtudományi Kar a pótfelvételi eljárásban, amelynek jelentkezési határideje 2017. augusztus 7. a következő szakokat hirdeti meg:

tovább olvasom
Gólyatábor 2017
Rendezvények, programok
A PTE ÁJK Hallgatói Önkormányzata idén is megrendezi hagyományos gólyatáborát.

tovább olvasom
Beiratkozás és tanévnyitó
Kari hírek
Az alábbiakban tájékoztatjuk újonnan felvett hallgatóinkat a tanévnyitóról és a beiratkozás menetéről.

tovább olvasom
Klímavédelmi hatósági referensi állás
Pályázatok, karrier
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatot írt ki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Főosztályán klímavédelmi hatósági referens munkakör betöltésére

tovább olvasom
Országgyűlési gyakorlat
Pályázatok, karrier
Az Országgyűlés elnöke pályázatot tett közzé egyetemi hallgatók részére a 2017/2018-as tanévben országgyűlési gyakornoki programban való részvételre.

tovább olvasom