Ügyvédjelölti állás Budapesten
Pályázatok, karrier
A Gáts Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltet keres Budapest 3. kerületi irodájába, azonnali munkakezdéssel.

tovább olvasom
Jegyzőkönyvvezetés záróvizsgán
Doktori Iskola hírei
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot hirdet nappali tagozatos doktorandusz hallgatók részére záróvizsga bizottságban történő jegyzőkönyv-vezetési feladatok ellátására.

tovább olvasom
Ünnepi tanévnyitó a jogi karon
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara szeptember 5-én, a felújított Halasy-Nagy József Aulában tartotta ünnepi tanévnyitó tanácsülését, amelyen köszöntő beszédet mondott Dr. Vízkelety Mariann, igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár és Dr. Bódis József, a PTE rektora is.

tovább olvasom
Kriszbacher Ildikó ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A PTE a 2017/2018-as tanévre ismét pályázatot írt ki a Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíj elnyerésére.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat a Külügyi és Külgazdasági Intézetben
Pályázatok, karrier
A Külügyi és Külgazdasági Intézet 12 hetes szakmai önkéntes lehetőséget biztosít egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint doktoranduszok számára, mely a korábbi gyakornoki program folytatása.

tovább olvasom
Magyar Felsőoktatás Napja Díszünnepség - PTE 650 Jubileum
Egyetemi hírek
2017. szeptember 1-jén 10.00 órakor kezdődik a PTE Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülése és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ünnepi Közgyűlése. Szeptember 2-án kerül sor a 650 Jubileumi PTE Napra.

tovább olvasom
Jogász nappali - beiratkozás és orientációs nap
Kari hírek
A nappali munkarendű joghallgatóknak 2017. szeptember 4. 11.00-tól a  Molnár Kálmán előadóban lesz az orientációs nap és a beiratkozás. Az ünnepélyes tanévnyitóra szeptember 5-én kerül sor.

tovább olvasom
Jubileumi labdarúgó mérkőzés
Egyetemi hírek
A PTE ÁJK és a PTE PEAC kezdeményezésére exkluzív sporteseményre kerül sor 2017. augusztus 31-én: a PTE 650 Jubileumi év eseményeihez kapcsolódva Pécsre érkezik barátságos mérkőzésre Magyarország legismertebb és legeredményesebb focicsapata a „Fradi”.

tovább olvasom